Redovna cijena:
Akcijska cijena:
Ucitavanje...

Vaš web preglednik nažalost ne podržava prikazivanje moderhih web sadržaja.
Molimo Vas da instalirate neki od modernih web preglednika:

Unaprijed Vam se zahvaljujemo i nadamo da ćete uživati u novim akcijama!


Ustedite.ba

ustedite.ba
Vaše omiljeno mjesto prije odlaska u kupovinu!

Vase omiljeno mjesto prije odlaska u kupovinu!

Opcije pretrage:

Kategorija:

Filteri:

Cijena (KM):

Kompanije:

SVE KOMPANIJE

  Sortiranje:

  po svježini:


  po cijeni:


  po uštedi:


  prema isteku akcije:  Napravite posudu od kofeta!

  Ovo je jedan od najzabavnijih tutorijala na koje smo naišli, a sa njim ćete dobiti šarenu posudicu, koja će krasiti vaš dom. 


  Tako ju je jednostavno napraviti. Samo slijedite uputstva, koja smo za vas pronašli. 

  Trebaće vam: konfeti (kupite gotove u poklon shopu ili ih napravite sami od papira u boji), 1 balon, drvofiks ili ljepilo za tapete (ili od brašna i vode, čak može poslužiti), kist i posuda.


  Napušite balon i zavežite ga. Stavite ga u posudu da je lakše sa njim raditi. Premazujte ljepilo preko balona sa kistom i odmah posipajte konfetama. (Možete i izvaditi balon iz vaze i držati ga sami i ponavljati ovaj postupak).

      

  Ostavite da se osuši, pa dodajte još jedan sloj ljepila, pa ponovo pospite konfete. Ponavljajte postupak, trebaće vam nekoliko slojeva da biste dobili čvrstu vazu. Ostavite da se sve osuši i učvrsti na 8 do 10 sati. Možete staviti neki predmet poput knjige preko balona, da pritisne vašu konfeti posudicu da biste dobili ravnije dno i da posuda može pravilno stajati.

  Poslije balon probušite iglom i vaša posuda od konfeta je gotova. Tako jednostavno. Možete ostaviti rubove nepravilne ili ih oblikujte makazama.