Redovna cijena:
Akcijska cijena:
Ucitavanje...

Vaš web preglednik nažalost ne podržava prikazivanje moderhih web sadržaja.
Molimo Vas da instalirate neki od modernih web preglednika:

Unaprijed Vam se zahvaljujemo i nadamo da ćete uživati u novim akcijama!


Ustedite.ba

ustedite.ba
Vaše omiljeno mjesto prije odlaska u kupovinu!

Vase omiljeno mjesto prije odlaska u kupovinu!

Opcije pretrage:

Kategorija:

Filteri:

Cijena (KM):

Kompanije:

SVE KOMPANIJE

  Sortiranje:

  po svježini:


  po cijeni:


  po uštedi:


  prema isteku akcije:  7 elegantnih načina da prikrijete televizor

  Kućna kina odavno su postala nezaobilazna prostorija za zabavu bez kojeg je teško zamisliti dom bogatih i slavnih. Kako većina nas ne može da priušti taj luksuz, najčešće dnevna soba postaje taj multifunkcionalan kutak koji treba da posluži i kao mjesto gde će se porodica okupljati i zabavljati uz televiziju.

  To međutim ne znači da televizor mora biti dominantan element u prostoriji, jer postoje brojni interesantni načini na koje možete da prikrijete njegovo prisustvo ili da ga uklopite u stil ostatka prostorije.


  1. Reciklirano drvo

  Ovaj prijedlog može postati vaš sljedeći uradi sam projekat, jer je masivan ram za TV napravljen vrlo jednostavno i to od recikliranog drveta. Daske od stare drvene ograde postale su simpatičan detalj pomoću kojeg se moderan TV uređaj na bolji način uklopio u dekor prostorije.


  2. Moderan minimalizam

  Dizajnerski studio Sam Crawford Architects osmislio je moderno rješenje za odlaganje TV uređaja. Mehanizovana komoda od drveta i kamena omogućuje da se televizor u potpunosti spusti u nju kada nije u upotrebi.


  3. Skriven od pogleda

  Ako je komoda izrađena po mjeri za vas skupo rješenje, blog "Home Love Stories" ponudio je priuštiv i praktičan način da sakrijete TV po potrebi.


  4. Umetničko djelo na zidu

  Iako raskošan ram za slike neće skloniti televizor iz vida, svakako će odvući pažnju i učiniti da TV djeluje kao umetničko djelo.


  5. Multifunkcionalan stočić

  Ako volite "uradi sam" projekte, stari stočić ili komodu možete transformisati u pokretni multimedijalni centar.


  6. Porodična galerija

  Ovo je moderan način sa sakrijete TV kada nije u upotrebi, a da vam drage fotografije ili umjetnička djela uvijek budu na vidiku.


  7. Ram od držača za flaše

  Na sličan način možete prikriti TV čak i ako volite rustičan izgled. Stari držači za vinske flaše pretvoreni su u ram koji sakrije televizor i pruži prostoriji drugačiju atmosferu.