Redovna cijena:
Akcijska cijena:
Ucitavanje...

Vaš web preglednik nažalost ne podržava prikazivanje moderhih web sadržaja.
Molimo Vas da instalirate neki od modernih web preglednika:

Unaprijed Vam se zahvaljujemo i nadamo da ćete uživati u novim akcijama!


Ustedite.ba

ustedite.ba
Vaše omiljeno mjesto prije odlaska u kupovinu!

Vase omiljeno mjesto prije odlaska u kupovinu!

Opcije pretrage:

Kategorija:

Filteri:

Cijena (KM):

Kompanije:

SVE KOMPANIJE

  Sortiranje:

  po svježini:


  po cijeni:


  po uštedi:


  prema isteku akcije:  10 fantastičnih načina da stari džemper pretvorite u nešto novo

  Džemperi se pohabaju, postanu mali, promijeni se moda. Međutim, to ne mora da znači da treba da ih bacite. Pružite im novi život tako što ćete ih pretvoriti u nešto potpuno drugačije, a evo i kako!

  1. Zimski svjećnjaci

  Obmotajte komad starog džempera oko običnog staklenog svjećnjaka ili tegle, a najpraktičniji dio džempera u tu svrhu su rukavi.

   
  2. Jastučnica

  Umjesto da ga bacite, pretvorite stari omiljeni džemper u novu mekanu jastučnicu. Veoma jednostavan projekat čak i za one koji nisu vični u šivanju.

  3. Rukavice

  Rukavice su još jedan lak a koristan način da reciklirate staru garderobu. Uz pomoć šivaće mašine brzo ćete imati nov par rukavica da vas grije.

  4. Abažur

  Čak i najobičniju lampu možete pretvoriti u atraktivnu i unikatnu ako "obučete" abažur u pleteni džemper. Dovoljno je da ušijete komad lastiša za unutrašnje ivice džempera koji će držati materijal na mjestu.
   

  5. Čuvar toplote

  Ovaj ukrasni detalj na šolji održavaće piće duže toplim. Isjecite komad džempera, a na krajeve stavite čičak traku ili dugme kako bi mogao lako da se skida. Po potrebi opšijte jednu ili obje ivice trakom i grijač za šolju je gotov.

  6. Obložena kutija

  Ova simpatična kutija za skladištenje napravljena je od najobičnije kartonske kutije i starog džempera. Dodajte i par detalja poput bijele čipke i kanapa biće dovoljno da je ukrasite.
   

  7. Pakovanje za piće

  Umjesto u kupovnoj kesi, poklonite flašu pića u zaista unikatnom pakovanju. Iskoristite rukav od džempera da obložite flašu i ukrasnu traku ili kanap da zavežete mašnu.
   

                              

  8. Mini novogodišnje jelke

  Nema boljeg vremena za reciklažu od praznika, kada možete čak i uštedeti koji dinar ako sami napravite dekoraciju za kuću.
   

  9. Unikatne narukvice

  Ne samo što će privući pažnju, ove narukvice obložene materijalom su i veoma udobne za nošenje.
   

  10. Grijači za noge

  Veoma jednostavno napravićete grijače od dva rukava džempera. Biće vam potrebne i dvije ukrasne trake za zatezanje koje ćete uplesti kroz donji dio grijača.