Redovna cijena:
Akcijska cijena:
Ucitavanje...

Vaš web preglednik nažalost ne podržava prikazivanje moderhih web sadržaja.
Molimo Vas da instalirate neki od modernih web preglednika:

Unaprijed Vam se zahvaljujemo i nadamo da ćete uživati u novim akcijama!


Ustedite.ba

ustedite.ba
Vaše omiljeno mjesto prije odlaska u kupovinu!

Vase omiljeno mjesto prije odlaska u kupovinu!

Opcije pretrage:

Kategorija:

Filteri:

Cijena (KM):

Kompanije:

SVE KOMPANIJE

  Sortiranje:

  po svježini:


  po cijeni:


  po uštedi:


  prema isteku akcije:  Uradi sam – reciklaža tegli

   

  Reciklaža tegli nije teška, potrebno je samo malo mašte i truda. Svakoj domaćici se tokom godina nagomila određeni broj staklenih regli. Svašta se može napraviti od njih, a mi vam otkrivamo neke kreativne ideje kako da upotrebite i reciklirate tegle.

   

  Reciklaža tegli – kreativna zimnica

  Svaka domaćica voli kada joj je zimnica uredna i pregledna, a ovo je jedan od najboljih načina kako to da postignete!

  Jednom kada napravite ovakav nosač, nećete morati da se brinete da li će vam sirće iz tegli “izgristi” policu. Jedino o čemu trebate voditi računa jeste da ste teglu dobro zatvorili 

  reciklaža tegli zimnica

   
  Reciklaža tegli – baštenski svećnjak

  Ko još ne voli večernju romantiku tokom toplih letnjih noći? Malo lanca, po koja tegla, svijeća i prosto grahili kukuruz, i vaši svjećnjaci su spremni. Vodite samo računa da na poklopcu tegle imate probušenu rupu kakobi sveća imala dotok kiseonika jer će se u suprotnom vrlo brzo ugasiti.

  reciklaža tegli baštenski svećnjak

  Reciklaža tegli – rustični luster

  Za ovu ideju će vam možda biti potrebna muška ruka, ali kada predstavite svoju ideju, malo ko se neće libiti da ovo napravi. Nekoliko tegli, sijalice, struja i nosač, i dobili ste odličan luster koji možete iskoristiti za svoje omiljene kutke kao što su terase ili baštenski ćoškovi.

  reciklaža tegli rustični luster

  Reciklaža tegli – starinski luster

  Ova ideja je varijacija na onu prethodnu, i za ovu ideju će vam trebati malo drveta. Ovako nešto je savršeno za enterijere u kojima prevladava drvo i prirodni materijali, i garantujemo da će dati malo čarolije svakom kafiću, poslovnom prostoru ili dnevnoj sobi.

   

  reciklaža tegli starinski luster

  Reciklaža tegli – hranilica za ptice

  Kako se bliže sve veće vrućine ( a i kada je zima) pticama je teško da pronađu potrebnu hranu. Dovedite mio cvrkut u vaša dvorišta i terase, i počastite svoje cvrkutave goste pravom poslasticom! Napunite teglu do vrha i ne mislite neko vrijeme na njihovu hranu, sigurno će je imati duži vremenski period.

  8

  Reciklaža tegli – kozmetička upotreba

  Svaka žena ima gomilu sitnica koje mora da ima u svom kupatilu, a za koje joj je obično problem gde da drži. Ovi simpatični držači napravljeni od staklenih tegli su veoma laki za napraviti, a sigurni smo da će biti pravo olakšanje za svaku damu.

  reciklaža tegli kozmetička upotreba

  Reciklaža tegli – kreativan poklon

  Ponekad je dovoljno staklenu teglu napuniti omiljenim sitnicama, ukrasiti je mašnicama i tračicama i dobićete savršeni poklon za dragu osobu.

  reciklaža tegli poklon

  Reciklaža tegli – svjećnjak

  Nemojte bacati ostatke voska od sagorelih sveća. Sakupite to sve na jednu gomilu, istopite i prelijte u staklenu teglu. Naravno, postavite fitilj na sredinu. U vosak možete umješati i malo eteričnih ulja i prehrambene boje, i dobićete savršene svjećice u kojima možete vi uživati, ili ih dati nekome kao simpatičan poklon!

  reciklaža tegli svećnjak