Redovna cijena:
Akcijska cijena:
Ucitavanje...

Vaš web preglednik nažalost ne podržava prikazivanje moderhih web sadržaja.
Molimo Vas da instalirate neki od modernih web preglednika:

Unaprijed Vam se zahvaljujemo i nadamo da ćete uživati u novim akcijama!


Ustedite.ba

ustedite.ba
Vaše omiljeno mjesto prije odlaska u kupovinu!

Vase omiljeno mjesto prije odlaska u kupovinu!

Opcije pretrage:

Kategorija:

Filteri:

Cijena (KM):

Kompanije:

SVE KOMPANIJE

  Sortiranje:

  po svježini:


  po cijeni:


  po uštedi:


  prema isteku akcije:  Praznične dekoracije

  Praznici samo što nisu stigli i krajnje je vrijeme da se date u posao dekorisanja. Ukoliko su vam dosadili prošlogodišnji ukrasi, potrudite se ove godine, nešto sami izraditi. Da to i nije toliko komplikovano, dokazuju jednostavne, ali efektne božićne dekoracije koje možete napraviti kod kuće!

  Sve što vam je potrebno za ove božićne dekoracije su obična staklenka, mala svijeća te umjetni snijeg. Ukoliko nemate umjetnog snijega, dobro će poslužiti i kokos u prahu kojeg bi svaka domaćica trebala imati u svojoj kuhinji. Za ostale materijale budite kreativni – grančica bora, špaga, malo cimeta. Sasvim dovoljno za prekrasnu dekoraciju koju ćete napraviti u par poteza.

  Prošetajte ulicom pa ukradite koju ideju ili grančicu nekog grma – božikovina ili manji češer biti će odličan izbor, a u kuhinji pronađite osušenu koricu naranče, zvjezdasti anis ili nešto prikladno što vam padne na pamet!

  Kako se ove dekoracije izrađuju vrlo jednostavno, napravite ih nekoliko te dekorišite stol ili prozor te uživajte u prazničnom ugođaju.