Redovna cijena:
Akcijska cijena:
Ucitavanje...

Vaš web preglednik nažalost ne podržava prikazivanje moderhih web sadržaja.
Molimo Vas da instalirate neki od modernih web preglednika:

Unaprijed Vam se zahvaljujemo i nadamo da ćete uživati u novim akcijama!


Ustedite.ba

ustedite.ba
Vaše omiljeno mjesto prije odlaska u kupovinu!

Vase omiljeno mjesto prije odlaska u kupovinu!

Opcije pretrage:

Kategorija:

Filteri:

Cijena (KM):

Kompanije:

SVE KOMPANIJE

  Sortiranje:

  po svježini:


  po cijeni:


  po uštedi:


  prema isteku akcije:  Novgodišnji ukrasi

  Donosimo nekoliko ideja za izradu prazničnih kuglica koje će vaš bor učiniti jedinstvenim, a jednostavna izrada zabaviti vas i razveseliti.
  Božićni ukrasi neizostavni su dio svake praznične idile u domu, a vrsta i boja dekoracija iz godine u godinu sve je više. Spadate li među one koji uživaju u kreativnim idejama i izradi ukrasa, imamo nekoliko prijedloga.

  Češeri
  Možda i najjednostavniji način ukrašavanja novogodišnjeg drvca je dekoriranje češerima. Obojite ih u neku od omiljenih prazničnih nijansi, a crvena, zlatna, bijela i srebrna boje su s kojima ne možete pogriješiti.

  Iskoristite sijalice
   Sijalice ne morate još baciti, iskoristite ih za izradu znaimljivih ukrasa u obliku pingvina, snješka ili nekog drugog lika koji će zasigurno razveseliti i vaše najmlađe. S obzirom da je ipak riječ o sijalicamaa, pobrinite se da boje kojima ih namjeravate obojiti budu namijenjene staklu.

  Papirnate kuglice

  Imate li strpljenja i spretnosti, pozabavite se izradom kuglica od papira, malo žice i pokoje perlice. Nešto tvrđi ukrasni papir izrežite na jednake dužine, izbušite rupe na oba kraja i provucite žicu pazeći na jednak razmak između traka. Sve spojite perlicama ili kakvim drugim ukrasom.

  Pletene  kuglice
  Spadate li među one koji znaju plesti, predlažemo da prošlogodišnje kuglice “obučete” i pretvorite u kakav simpatičan lik poput Djeda Božićnjaka, soba ili medvjeda. Ako želite brže rješenje, stare kuglice možete jednostavno ukrasiti i ukrasnim papirom. Umotajte kuglice u papir te trakama stegnite na suprotnim krajevima za izgled bombona.