Redovna cijena:
Akcijska cijena:
Ucitavanje...

Vaš web preglednik nažalost ne podržava prikazivanje moderhih web sadržaja.
Molimo Vas da instalirate neki od modernih web preglednika:

Unaprijed Vam se zahvaljujemo i nadamo da ćete uživati u novim akcijama!


Ustedite.ba

ustedite.ba
Vaše omiljeno mjesto prije odlaska u kupovinu!

Vase omiljeno mjesto prije odlaska u kupovinu!

Opcije pretrage:

Kategorija:

Filteri:

Cijena (KM):

Kompanije:

SVE KOMPANIJE

  Sortiranje:

  po svježini:


  po cijeni:


  po uštedi:


  prema isteku akcije:  Dekorativna svjetla

  Prikupite staklene teglice različitih oblika. Potopite ih u vodu da bi skinuli papirne etikete sa njih.  Kada skinete etikete obavezno dobro izribajte tegle da bi se ljepilo totalno uklonio, inače farba neće lijepo prijanjati za staklo. Potreban vam je kanap i konzerva spreja u bijeloj boji. Možete koristiti sprej u bilo kojoj boji ali bijela boja je nekako najbolje rješenje za ovaj poduhvat.

  Omotajte kanap jednom oko tegle i čvrsto vežite u čvor. Nakon toga nastavite sa omotavanjem i portudite se da što više puta ukrstite putanje kanapa. Kada budete zadovoljni izgledom pričvrstite kraj kanapa na čvor kojim ste i počeli cijelu radnju.

   

  Okrenite tegle naopako i prekrijte ih bojom ravnomjerno u 2-3 sloja. Razmak između nanošenja slojeva farbe nek bude 5-10 minuta. Kada su tegle u potpunosti suhe skalpelom odsjecite kanap na jednom dijelu i pažljivo ga omotajte.

   

  Tegle su spremne i možete u njih postaviti male svijeće. Još bolji efekat možete dobiti ako koristite kanap različitih debljina u kombinaciji. Ovaj mali projekat ne iziskuje mnogo novca, jedina investicija je konzerva spreja.