Brigu o koži ovog ljeta prepustite Biobaza Sun proizvodima! Bez parabena, konzervansa, parfema i drugih štetnih sastojaka, ovi proizvodi sadrže visok udio prirodnih sastojaka koje koži pružaju pravo osvježenje i hidrataciju tokom vrućih dana na plaži. I zaslužni su za savršeno preplanuli ten.

Znamo da vam je pekmez za sunčanje favorit, no jeste li isprobali i ostale proizvode?  *Proizvod Biobaza, tečni pekmez sa ljubičastom mrkvom nije dostupan u našim prodavnicama. Kao zamjenski proizvod preporučujemo Biobaza, tečni pekmez, 250 ml.


 
Znate li šta je  hit ovog ljeta na dm policama?
Loreal Paris Melon Dollar Baby rumenilo za lice i Glow Mon Amour highlighter.
Maybelline New York Lasting fix, sprej za fiksiranje make up-a.
 
 

 
Zaljubite se u neodoljivu Bionsen ZEN kolekciju za tuširanje  zaštitni znak za kozmetiku na bazi japanske termalne vode i spa minerala. Pružite svom tijelu prijeko potrebni odmor, regeneraciju i hidrataciju.
 
 
U dm prodavnicama pronađite Bionsen ZEN liniju od 500 ml koja uključuje:

  • Zen Bath & Shower Anti-Stress
  •  Zen Gold Elixir


 
s.he stylezone make up proizvodi apsolutni su hit ovog ljeta!
Potražite sve što vam je potrebno za lagani i svježi ljetni look.
 
 
 

 
Magnezij, vitamin B, kalcij, D3 i ulje čajevca , sve što vam je potrebno za uspješnu funkciju energetskog metabolizma, te nervnog i imunološkog sistema.
DAS Gesunde PLUS proizvode potražite u dm prodavnicama pod nazivom Mivolis.
 

 
Želite blistav i svjež ten?
Doza energije za kožu lica krije se u uljnom serumu Balea!  Kompleks minerala i ekstrakta hibiskusa osvježava ten i podstiče prirodnu obnovu stanica, hidrira i njeguje kožu.
Dodajte jednu ili dvije kapi seruma u kremu za lice koju inače koristite i nanesite na lice. Poboljšanje ćete vidjeti odmah nakon prvog korištenja.