Origins Mega-Mushroom linija – formula bez parabena, ftalata, sodium-lauryl sulfata, propilen-glikola, mineralnih ulja, DEA, vazelina, parafina, polietilenskih molekula, formaldehida i bez sastojaka životinjskog porijekla (samo med i pčelinji vosak koji cu cruelty-free).
Kome preporučujemo ovu liniju: Klijentima koji žele ojačati svoju kožu, učiniti ju otpornijom i manje osjetljivom. Preporučuje se za osjetljiviji tip kože.
Prednosti: Jača kožu koja vidljivo postaje manje osjetljivom. Trenutno smiruje kožu i vidljivo smanjuje iritacije i crvenilo uz pomoć Mega-Mushroom Complex.

Priča o sastojcima: Gljiva Reishi, poznat kao simbol dugovječnosti, ima moćna anti-nadražujuća svojstva koji trenutno smiruju kožu. Fermentirana Chaga (gljiva) je također posjeduje moćna anti-nadražujuća svojstva sa specijalnom vrstom antioksidanata. Ciprinus, poznat po svojim antioksidatnim prednostima, pomaže koži da se smiri i postane otpornija. Cordyceps koja se koristi u tradicionalnoj kineskoj i tibetanskoj odgovara na potrebe umorne kože.
Mješavina esencijalnih ulja: Razbuđuje um i osjetila smirujućim mirisom Olibana u kombinaciji s esencijalnom mješavinom ulja Geranije, Naranče, Mandarine, Pačulija i Lavande.