U periodu od 10. oktobra do 9. novembra, kupovinom u vrijednosti od 50 KM u Bingo City Centeru, možete da učestvujete u nagradnoj igri i osvojite jednu od vrijednih nagrada. Tri darovne kartice od 3333 KM i čak 333 darovne kartice od 50 KM!

Bingo City Center slavi treći, a darovi su sve veći! Nagradna igra “BCC slavi treći, darovi sve veći”

Više o nagradnoj igri

Nagradna igra “BCC slavi treći, darovi sve veći” trajat će u periodu od 10. oktobra do 9. novmbra. Za učestvovanje u nagradnoj igri potrebno je ostvariti kupovinu u minimalnoj vrijednosti 50,00 KM i više jednog kalendarskog dana.  Upisati osobne podatke na poleđinu računa (ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja te kontakt telefon) ostvaruje se mogućnost učestvovanja u nagradnoj igri.
Svaka osoba može učestvovati sa više računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom. Da bi se tokom 24h ostvario traženi limit od 50KM, računi iz više trgovina (različitih zakupaca) sa manjim iznosom se mogu spojiti (klamericom za papir). Računi sa manjim iznosima spojeni da se dobije iznos od 50KM i više, koji nisu realizovani tokom jednog kalendarskog dana smatrat će se nevažećim. Svi računi koji ispunjavaju naprijed navedeno ostvaruju pravo izvlačenja instant nagrade.
Izvučena instant nagrada automatski uslovljava nemogućnost učestvovanja u izvlačenju sedmične i glavne nagrade. Svako izvlačenje nedobitne instant nagrade, uslovljava mogućnost daljeg učešća u izvlačenju sedmične i glavne nagrade. Svi zaprimljeni računi nalazit će se pod kontrolom Organizatora i bit će odbijeni ako postoji osnovana sumnja u njihovu valjanost ili ako ne udovoljavaju uvjetima za sudjelovanje kako je navedeno ovim pravilima.
Ukupna približna vrijednost nagradnog fonda je 26.649 KM. Nagradni fond čini ukupno 5 nagrada i to:
– tri (3) glavne nagrade – tri (3) poklon kartice sa sredstvima po 3.333 KM za kupovinu u trgovinama u Bingo City Centeru * ukupne vrijednosti sa PDV-om 9.999 KM, porez na dobitak plaća dobitnik nagrade
– 333 instant nagrada – poklon kartice, pojedinačne vrijednosti 50 KM, što čini ukupno 16.650 KM sa PDV-om.
Izvlačenje svih nagrada održat će se po sljedećoj dinamici:

  • Tokom cijelog trajanja nagradne igre na dnevnom nivou izvlače se instant nagrade, vaučere od 50 KM

Izvlačenje dobitnika glavne nagrade  3x poklon kartica 3.333 KM održat će se 9.11.2019. u 17:00 u Bingo City Center-u u Tuzli.