Početak godine idealan je za dobre odluke i promjene. Idealno je vrijeme za detoksikaciju organizma nakon praznika, usvajanje novih prehrambenih navika koje će reći da živimo zdravo…Samo u dm-u! Preuzmite staklenu bocu na poklon!
Neka vaš put u svijet promjena, novih okusa i zdravijeg života počne u dm-u uz dmBio i Mivolis proizvode!
U periodu od 8.1.- 21.1.2020. u dm prodavnicama za kupovinu dmBio i Mivolis proizvoda u iznosu od 15 KM i više na poklon dobijate praktičnu staklenu bocu!

Samo u dm-u! Preuzmite staklenu bocu na poklon!

Početak godine idealan je za dobre odluke i promjene. Idealno je vrijeme za detoksikaciju organizma nakon praznika, usvajanje novih prehrambenih navika koje će reći da živimo zdravo...? ??  Neka vaš put u svijet promjena, novih okusa i zdravijeg života počne u dm-u uz dmBio i Mivolis proizvode! ??  U periodu od 8.1.- 21.1.2020. u dm prodavnicama za kupovinu dmBio i Mivolis proizvoda u iznosu od 15 KM i više na poklon dobijate praktičnu staklenu bocu!  Po kupovini se dobija jedan poklon i ponuda vrijedi do 21.1.2020. ili do isteka zaliha. Poklon se preuzima na kasi i isti nije mogće zamijeniti za novac. Fotografija poklona je simbolična.
Po kupovini se dobija jedan poklon i ponuda vrijedi do 21.1.2020. ili do isteka zaliha. Poklon se preuzima na kasi i isti nije mogće zamijeniti za novac. Fotografija poklona je simbolična.

Novi dm akcijski katalog je tu! Uživajte!

dm dorgerie markt. dm drogerie markt bosna i hercegovina. dm katalog. dm kontakt. dm zaposlenje. dm uslovi zaspolenja. dm posao. dm proizvodi. dm raditi&uciti. dm radno vrijeme nedjelja. dm bih facebook. dm german english. dm katalog 2019. tu me cijene tu kupujem. akcijski katalog dm. dm akcija. dm akcije. dm popust. dm popusti. dm snizeno. dm snizenje. gratis

Akcijski katalog FIS 6.-26.1.2020. godine!