Jubilarni 15. dm rođendan ove godine proslavljamo i uz L’Oréal Paris must-have proizvode: Bilo da je riječ o njezi ili make up-u, ovi proizvodi bit će Vaš vjerni pratilac kroz dan. Darivanje! Slavimo 15. dm rođendan uz L’Oréal Paris!

Ovom prilikom Ustedite.ba daruje jednog facebook fana sa L’Oréal Paris True Match puderom.

Kako do nagrade?

  1. Podijelite OVAJ post na svom facebook profilu 

    2. Priključite se najvećoj VIBER ZAJEDNICI sniženja > Klikni OVDJE!

Napomena: Poklon šaljemo na području BiH. Nagradna igra vrijedi do 21.08.2021. godine. 

NJEGA

L’Oréal Paris Hyaluron Specialist dnevna hidratantna krema

Ustedite.ba darivanje

Pored intenzivne hidratacije, Hyaluron Specialist dnevna krema pruža zaštitu uz SPF 20 koji štiti kožu od štetnih UVA/UVB zraka. Lagane je i nemasne teksture.

Ovaj proizvod sadrži dvije vrste hijaluronske kiseline – visoko-molekularnu hijaluronsku kiselinu koja umanjuje bore, kao i mikro-hijaluronsku kiselinu koja koži vraća vlažnost.

L’Oréal Paris ELSEVE DREAM LONG linija proizvoda

FRIZZ KILLER FORMULA

Frizz Killer serum, s formulom obogaćenom BILJNIM KERATINOM i RICINUSOVIM ULJEM,  zaglađuje površinu vlasi i daje joj fleksibilnost i elastičnost. Proizvod štiti kosu od toplote i do 230°C pa se mirne savjesti mogu koristiti uređaji za njegu i ravnanje kose. Bez silikona.

NJEGA U TRI KORAKA

  1. Operite kosu Dream Long šamponom – pobrinite se da temeljito i nježno očistite kosu i tjeme glave i tako pripremite kosu za daljnje korake njege.
  2. Nakon ispiranja šampona, nanesite Dream Long regenerator, prvo na vrhove, zatim cijelom dužinom kose. Ostavite da djeluje jednu minutu, a zatim isperite.
  3. Za dodatnu zaštitu tokom stiliziranja, na vlažnu kosu nanesite Frizz Killer serum. Zatim je isfenirajte ili, za još ravniji izgled, koristite peglu za kosu. Frizz Killer je pogodan i za svakodnevno korištenje: Nanesite serum na suhu kosu kako biste ukrotili svoje neposlušne, naelektrizirane vlasi.

MAKE UP

L’Oréal Paris True Match puder

Ustedite.ba darivanje

L’Oréal Paris True Match je puder koji je u savršenom skladu sa teksturom i bojom kože. Ima srednju pokrivnu moć i pruža prirodan izgled tena, što znači da prekriva sitne nesavršenosti, a da koža i dalje djeluje prirodno.

Puder je dostupan u 12 nijansi koje su označene brojem za ton (naprimjer taman) i slovom za podton (topao, neutralan ili hladan).

Obogaćen je hijaluranskom kiselinom i sadrži SPF 17 – za savršeni izgled kože!

L’Oréal Paris Lash Paradise maskara

Ustedite.ba darivanje

L’Oréal Paris Lash Paradise maskara pruža trenutni volumen, a njena formula je obogaćena ricinusovim uljem, ružinim uljem i ekstraktom različka. Formula je pogodna i za osjetljive oči. Uz to, ima ultra meku četkicu, za prijatno nanošenje.