Obzirom na užurban život i prenatrpan raspored, nemamo vremena redovno posjetiti frizera, te zbog toga često stvar uzimamo u svoje ruke. POKLON set češljeva od bambusa u pamučnoj vrećici! 
dm snizenje. dm akcijski katalog. popust. akcja. snizeno.
Njega kose može postati svakodnevna rutina, poput njege lica i tijela samo je bitno pronaći odgovarajuće proizvode uz koje će vaša kosa izgledati zdravije, a vi ćete se osjećati sretnije i zadovoljnije.
Pogrešno ili prečesto korištenje određenih proizvoda lako dovodi do problema s kosom i vlasištem, a perut je prvi znak da ste narušili prirodnu ravnotežu kože vlasišta.
Bilo da imate dugu ili kratku, ravnu ili valovitu, plavu ili crnu svejedno je, jer vas u dm-u čeka veliki izbor kvalitetnih proizvoda za njegu kose koji će vam pomoći da se iznova zaljubite u nju.
Također, u periodu od 4.8. do 17.8.2021.,kupovinom proizvoda za njegu, bojenje i styling kose u vrijednosti od 20 KM i više, na poklon dobijate set češljeva od bambusa u pamučnoj vrećici.
Razne vrste šampona, regeneratori, maske, boje za kosu, proizvodi za oblikovanje kose… U moru proizvoda lako se pogubiti, te vam zato u nastavku donosimo neka od najčešćih i najvažnijih pitanja o proizvodima i samoj njezi kose.

NJEGA KOSE

Svaki tip kose zahtjeva posebnu njegu i proizvode. Suha kosa zahtijeva hidrataciju, tanka kosa volumen, dok je oštećenoj kosi potrebna bogata njega. Najveća greška se najčešće pravi kod odabira šampona. Prilikom odabira važno je obratiti pažnju na zdravlje vlasišta te koliko često koristite šampon jer učestalo pranje zahtjeva nježnije šampone.
Pripadate skupini koja ima tanku kosu? Onda je potrebno da koristite šampon za volumen i onaj koji ima sastojke za dobro čišćenje vlasišta. Tanka kosa je sklonija bržem mašćenju pa je potreban odgovarajući proizvod koji će riješiti taj problem. Kada je u pitanju gusta kosa potrebni su joj šamponi koji u jednakoj mjeri dobro čiste, ali i sadrže regenerator koji će njegovati njezinu gustinu. Za njegu suhe kose potreban je šampon koji će hidratizirati njezino vlasište, a to su upravo šamponi koji su bogati uljima. Jedan od najvećih problema masne kose je upravo perut i zato je za nju dobro koristiti šampone koji su namijenjeni protiv peruti. Također, važno je znati da grubo trljanje mokre kose peškirom dovodi do oštećivanja vlasi te zato nakon pranja kosu posušite nježnim tapkanje.
dm katalog. dm express katalog. snizenje. akcija popust.
 
Keune Ultra Mild Daily Use šampon vašoj će kosi osigurati sve potrebne sastojke za savršeno zdravu i njegovanu kosu. Pruža prirodni sjaj i čini je svilenkasto mekom. Ima ugodan miris te pruža potrebnu hidrataciju.
dm katalog. dm snizenje. dm akcija. popust.
 
Keune Silver Reflex šampon preporučen je za sve tipove plave, izbijeljene ili sijede kose. Neutralizira žute i bakrene tonove te štiti strukturu kose i pruža joj volumen. Uz njega kosa će biti sjajna i njegovana.
dm-akcijski-katalog cm cosmetic market. bingo. konzum. amko.
L’Oréal Paris Elseve Color Vive Purple šampon pruža kosi sjaj i blistavost. Svojim ljubičastim pigmentima neutralizira žute i narančaste tonove te je štiti je od ispiranja boje i UV filtra.
dm snizenje. dm akcijski katalog. popust. akcja. snizeno.
L’Oréal Paris Elseve Dream Long šampon njeguje dugu i oštećenu kosu. Bogata formula s biljnim proteinima, vitaminima i ricinusovim uljem obnavlja i intenzivno hrani kosu. Za dugu, zdravu i sjajnu kosu bez petljanja i lomljenja!
 
dm njega kose
Luxurious Coconut Repair šampon čisti i istodobno bogato njeguje kosu iznimnom snagom kokosa. Namijenjen je za suhu i oštećenu kosu. Za dodatnu obnovu brine aktivni sastojak Keratrix™ koji vraća snagu, obnavlja, povećava otpornost i štiti vlasi. Osigurava intenzivnu hidrataciju kose.
dm njega kose
 
alverde volume-kick šampon kiwi namijenjen je za tanku i slabu kosu. Sadrži laganu formulu koja čisti i njeguje kosu bez otežavanja. Pruža snagu i volumen kosi.
dm njega kose
 
alverde Nutri-Care badem i argan šampon namijenjen je za suhu i oštećenu kosu. Štiti kosu od isušivanja te sprječava nastanak ispucalih vrhova. Prikladan je i za kovrdžavu kosu.

REGENERATORI I MASKE

Oduvijek vas je zanimalo koliko se vremenski drži regenerator i maska na kosi? Regenerator na kosi mora stajati barem 5 minuta kako bi mogao djelovati, a ako ga odmah isperete on nema nikakvu funkciju. Njegova funkcija je da kosu učini mekšom i lakšom za oblikovanje te da svede na minimum oštećenja na kosi. Maske za kosu važan su korak na putu do lijepe i zdrave kose. Pomažu u popravljanju već nastalih oštećenja te daju kosi lijep i zdrav izgled. Masku je potrebno držati minimalno sat vremena, a to slobodno vrijeme možete iskoristiti na stvari koje volite.


Keune Ultra Mild Daily regenerator sadrži bogatu formulu koja je namijenjena za svakodnevnu upotrebu. Temeljito revitalizira kosu, te je čini svilenkasto glatkom. Privlačan miris naranče daje dugotrajan miris i svježinu. Također, olakšava češljanje i odličan je put do lijepe i njegovane kose.


Srebrna je nova zlatna! Keune Silver Reflex regenerator namijenjen je za intenzivnije održavanje platinaste, srebrne i pepeljaste kose. Proizvod sadrži vitamin B koji osigurava kontrolu vlažnosti, a regenerirajući proteini hrane i učvršćuju kosu. Upotrebom ovog regeneratora kosa će postati intenzivno-platinasta, zaštićena i laka za raščešljavanje.


L’Oréal Paris Elseve Color Vive Purple maska namijenjena je za izbijeljenu kosu, kosu s pramenovima i sijedu kosu. Neutralizira žute i narančaste tonove te štiti kosu od izbljeđivanja UV filtrom.


L’Oréal Paris Elseve Dream Long regenerator na pravi način njeguje dugu i oštećenu kosu. Bogata formula s biljnim proteinima, vitaminima i ricinusovim uljem obnavlja i jača kosu te joj pruža blistav i zdrav izgled.


Garnier Botanic Therapy maska od meda i propolisa namijenjena je za oštećenu i lomljivu kosu. Obnavlja i jača, te dubinski štiti i hrani kosu. Pruža mekoću i sjaj te aromatičan miris koji ostaje na kosi dugo nakon ispiranja.


L’Oréal Paris Elseve Total Repair 5 krema namijenjena je za suhu, lomljivu, dehidriranu i krutu kosu. Pružit će vašoj kosi hidrataciju, obnoviti je i ojačati. Uz nju će vaša kosa biti zaštićena.


L’Oréal Paris Elseve Dream Long Frizz Killer serum namijenjen je za kovrdžavu kosu. Ojačat će vašu kosu i zaštititi vrhove od oštećenja. Lagana formula ostavlja kosu glatkom na dodir, a zaštitit će je od visokih temperatura. Frizz Killer pružit će vam mogućnost da imate kosu o kakvoj ste oduvijek maštali.


Luxurious Coconut Repair regenerator namijenjen je za vrlo oštećenu i suhu kosu. Omogućuje lakše raščešljavanje i obnavlja kosu snagom kokosa. Potiče rast kose i pruža joj intenzivnu hidrataciju.


Luxurious Coconut Repair ulje za kosu nudi trenutačnu intenzivnu obnovu, a istodobno ne masti kosu. Potiče rast i obnovu oštećene kose i štiti je od štetnih vanjskih utjecaja. Nanosi se na vlažnu ili suhu kosu.


Luxurious Coconut Repair maska namijenjena je za suhu i oštećenu kosu. Potiče rast i obnovu oštećene kose te joj pruža hranjivu njegu. Osigurava intenzivnu hidrataciju te štiti strukturu vlasi i vraća joj snagu.


Gliss 7sec Express Repair tretman obogaćen je kompleksom hijalurona i ekstraktom brusnice. Pojačava blistavost boje kose i pruža vam da nakon samo 7 sekundi imate obnovljenu, glatku i raspetljanu kosu.


Gliss 7sec Express Repair tretman obogaćen je oleinskom kiselinom i uljem marule. Pruža kosi blistav i zdrav sjaj te lepršavost. Namijenjen je za slamastu i opterećenu kosu, a potrebno mu je samo 7 sekundi da djeluje.


Gliss 7sec Express Repair tretman ima snažnu njegu koja djeluje u samo 7 sekundi. Sadrži tečni keratin i serum crnog bisera. Pruža obnovu i sjaj oštećenoj i suhoj kosi. Umasirajte ga u mokru kosu i gledajte kako čarolija djeluje.


Balea 5u1 njegujući sprej za svilenkasti sjaj kose pomoći će oštećenim vlasima da ponovno zablistaju. Olakšava raščešljavanje i pruža kosi mekoću i sjaj. Također, štiti kosu do 230 °C.

BOJE ZA KOSU

Iako se bojanje kose praktikuje već stoljećima, nikad nismo sigurni za koju boju tačno se odlučiti.
Neznanje, te prevelik izbor proizvoda dovode do mnogih pitanja. Bojanje kose nije jednostavan korak, a da vaša kosa ne bi završila oštećena i neprirodna važno je istražiti koji proizvod je upravo njoj namijenjen.
Također, uvijek treba dobro promisliti da li želite trajno bojati kosu ili samo promijeniti izgled na neko kratko vrijeme. Pri samom izboru boje važno je obratiti pažnju na boju tena, te podton kože. Nova boja unosi svježinu i promjene u život, a svi znamo da su ponekad promjene upravo ono što nam je potrebno.


Keune Tinta Ultimate Blonde njeguje i štiti boju, te čini kosu čvršćom i sjajnijom. Inovativna boja sa Solamer zaštitom i LP-300 stabilizatorom osigurava zaštitu od negativnih vanjskih uticaja i dugotrajno lijepu boju kose.


Keune Tinta Ultimate Cover boja koristi najnoviju tehnologiju za obnovljeni mladenački izgled kose s bogatim intenzitetom boje za potpuno prekrivanje sijede kose. Osmišljena je za sve one koji imaju 50% i više sijedih vlasi. Sadrži više dodatnih pigmenata koji prodiru duboko u strukturu vlasi te tako osiguravaju intenzivniji rezultat prekrivanja sijedih. Osim toga sadrži njegujuće ceramide koji pomažu omekšati čvrstu sijedu kosu, proteine svile koji obnavljaju i hrane oštećenu kosu i solamer koji štiti kosu od UV oštećenja i izbljeđivanje boje.


Keune Tinta Color je profesionalna trajna boja za kosu čiji asortiman nudi širok raspon boja i modnih nijansi. Tinta Color boja je bazirana na ulju kokosa i sadrži 49% sastojaka za njegu. Štiti kosu od štetnih UV zraka i čuva boju od blijeđenja. Pomaže u obnavljanju i njegovanju obojene ili oštećene kose.


Subrina Butter Colour 660 chocolate brown boja za kosu djeluje s njegujućom snagom jedinstvene kombinacije 4 vrste putera i nudi do 100 % prekrivanje sijede kose, maksimalan intenzitet nijansi i vidljivo poboljšanu kvalitetu kose. Postojana je boja koja ne sadrži amonijak.


Subrina Butter Colour 880 intensive violet boja za kosu je dugotrajna i ne sadrži amonijak. 4 vrste putera štite, hrane i obnavljaju kosu. Kombinacija murumurua, manga, karitea i kakao putera  njeguju kosu iznutra i tako pružaju izvrsnu boju i sjaj.
Subrina Butter Colour 1030 cendre blonde boja za kosu pruža bogatu njegu. Sadrži 4 vrste putera koji hrane, štite i obnavljaju kosu. Bogata kremasta struktura tokom nanošenja ne kapa te se ravnomjerno nanosi na svaku vlas. Nudi do 100 % prekrivanje sijede kose te maksimalan intenzitet.

OBLIKOVANJE KOSE

Kosa je važan dio ličnosti po kojoj ste prepoznatljivi i zato #badhairday nikad nije opcija. Kako bi vaša kosa svakog dana bila na mjestu pomoći će vam proizvodi za oblikovanje kose. Prvo je potrebno saznati kakvu teksturu vaša kosa ima i zatim ćete lako odabrati proizvod koji vam odgovara. Tankoj kosi je potrebna njega za volumen, normalnoj kosi će prijati te dati poseban sjaj pjena, a gusta kosa će se lako osvježiti šamponima za suho pranje.


Balea lak za kosu ultra power njeguje kosu i daje joj svježi sjaj te drži kosu čvrstom do 48 h. Ne lijepi i ne otežava kosu, a pruža joj ekstremno jako učvršćivanje. Namijenjen je za sve tipove kose.

Gdje se kriju najbolja sniženja?

Robot akcija 25-30.4.2024.

Robot akcija 25-30.4.2024.

Pripremite se na vrijeme za prvomajske praznike. Roštilj, aktivnosti na otvorenom, osvježavajući napici i još mnogo toga!Pripremite se za nezaboravne dane pune smijeha, ukusne hrane i sjajnih trenutaka!Robot akcija

Bingo katalog 26.4-5.5.2024.

Bingo katalog 26.4-5.5.2024.

Uživajte u blistavo čistom domu uz našu ČISTU UŠTEDU! Pronađite omiljene proizvode za čišćenje i ličnu higijenu po sniženim cijenama. Učinite vaš dom još ugodnijim za boravak! Akcija traje do…

CM katalog 26.4-10.5.2024.

CM katalog 26.4-10.5.2024.

Vibrirarmo visoko i manifestiramo sunčane dane. Zbog toga, odlučili smo testirati novi šampon – onaj sa marokanskim uljem. Volimo kada naš ljubljeni prstima prođe kroz našu kosu koja miriše na…

Fis kataloška akcija 13.08-02.09.2021. godine

Fis kataloška akcija 13.08-02.09.2021. godine

dm Katalog 04-17.08.2021. godine! Uštedite novac!

dm Katalog 04-17.08.2021. godine

Fis TOP akcija 06-15.08.2021. godine

Fis TOP akcija 06-15.08.2021. godine

Jysk SVE U POLA CIJENE 12-25.08.2021. godine

Jysk SVE U POLA CIJENE 12-25.08.2021. godine!

Mercator kataloška akcija 12.08-08.09.2021. godine

Konzum kataloška akcija 09-22.08.2021. godine

Hlače samo 4 KM! Brzo u Azel France trgovine!

Hlače samo 4 KM! Brzo u Azel France trgovine!

cm akcijski katalog 06-20.08.2021. godine!

cm akcijski katalog 06-20.08.2021. godine!

Bingo kataloška akcija 03-15.08.2021. godine

Bingo kataloška akcija 03-15.08.2021. godine

Azel France SNIŽENJE do 70% avgust 2021. godine!

azel france rasprodaja. azel france snizenje 70%!

Novo u dm-u juli/avgust 2021. godine

dm-akcijski-katalog cm cosmetic market. bingo. konzum. amko.

Ljetna akcija Konzum 21.07-21.08.2021. godine

Konzum Ljetna akcija 21.07-21.08.2021. godine!

Jysk kataloška akcija 05-18.08.2021. godine

Jysk kataloška akcija 05-18.08.2021. godine!

Konzum PikaKartica 01-31.08.2021. godine

Izdvojeno iz sezonskog sniženja juli 2021. godine

Katalog namještaja 20.07-20.08.2021. godine

Bingo katalog namještaja 20.07-20.08.2021. godine

Mega Diskont AKCIJA 02-15.08.2021. godine

Mega Diskont & Yimor super akcija

dm 04-17.08.2021. godine Sada još više štedim

dm 04-17.08.2021. godine Sada još više štedim!

Uredi dom i vrt!  Super akcija 14.07-15.08.2021. godine

Bingo super akcija 14.07-15.08.2021. godine

Vujević kataloška akcija 01-31.08.2021. godine

Vujević kataloška akcija 01-31.08.2021. godine

Šta te očekuje u LC Waikiki prodavnicama?

LC Waikiki

Fis nova kolekcija na odjelu tekstila i obuće!

Fis nova kolekcija na odjelu obuce i odjece!