Ne baš obični salon namještaja. Kreveti i rasvjeta koje rijetko gdje možete pronaći.

Ukoliko ste u potrazi za bračnim krevetom ili krevetom za samca, na pravom ste mjestu. Nedavno smo posjetili radnju u Vistafonu u Sarajevu, koja nije samo obični „salon namještaja“ već su specijalizovani za bračne krevete i rasvjetu.

Vaš životni stil i način spavanja zahtjeva da ozbiljno pristupite pri izboru samog kreveta. Naučnici su dokazali da pravilnim odabirom mjesta za spavanje vaš život u svakodnevnici se može drastično popraviti. Od energije koju imate, sprječavanja raznih bolesti tijela pa do udobnosti i dužini spavanja tokom noći.

Upravo smo u Bambiju našli mnogo varijanti kreveta koji potrošačima obezbjeđuju vrhunski tretman tokom noći. Otuda su u ponudi tvrđi i mekši kreveti, kreveti napravljeni od različitih materijala koji imaju konkretan uticaj na tvoje tijelo.

Trećinu života provodimo u krevetu kojeg mi odaberemo. Pa već kad se već odlučujte za novi krevet, nemojte nasumično kupovati već se odlučite za onaj koji baš vama odgovara.

Tako da u Bambiju možete naći krevete od Bambusa, magnetnog crnog pijeska, pamučne, od minerala i mnogo drugih.
Odnedavno je u ponudi i rasvjeta koja do sada nije bila na tržištu Bosne i Hercegovine. U pitanju su lusteri i lampe koje su ručno rađene od bukovog drveta i jute, a idealne su za toplog ambijenta i vikendica.

Uostalom, preporučujemo vam da sami posjetite Bambi Bedding & Home, kako bi probali sve i jedan krevet koji imaju u ponudi. Nalaze se u Sarajevu u dobro poznatoj dvorani Vistafon na Otoci. 

NAJNOVIJA SNIŽENJA POGLEDAJTE U NASTAVKU

1 2

SIGURNO VAS ZANIMAJU

Pratite najbolja sniženja iz svih većih trgovina u BIH. Odlične akcijske ponude svaki dan čuvaj vaš kućni budžet.
Značajne uštede za tebe!