Vesele boje ili ipak zemljani tonovi? Neka vam ova jesen bude inspiracija za promjene! Dajte sebi prostora da eksperimentišete s make up-om i pronađete sebe. Budite odvažne, izgledajte drugačije. „NOVI DAN, NOVI LOOK – TO ŽELIM“

U dm-u možete pronaći sve ono što nedostaje vašem neseseru po UVIJEKPOVOLJNO cijenama. Pored vaših omiljenih make up proizvoda dm vam u sklopu All About Beauty Academy daje odgovore i na najčešće postavljena pitanja vezana za make up i kreiranje idealnog look-a uz praktičan primjer kako da iskoristite svaki od proizvoda. Otkrijte male i velike tajne šminkanja! Video tutorijale možete pogledati na linku.

dm dorgerie markt. dm drogerie markt bosna i hercegovina. dm katalog. dm proizvodi. akcijski katalog dm. dm akcija. dm akcije. dm popust. dm popusti. dm snizeno. dm snizenje.

Od 13.10. do 9.11.2021. kupovinom make up proizvoda u iznosu od 30 KM ili više, na poklon dobijate aparat za čišćenje make up četkica. *

*Ponuda vrijedi od 13.10. do 9.11.2021. ili do isteka zaliha i odnosi se na kupovinu make up proizvoda koji su u ponudi dm prodavnica. U aktivnost nisu uključeni make up dodaci. Po kupovini se dobija jedan poklon i isti nije moguće zamijeniti za novac. Poklon se preuzima na kasi. Fotografija je simbolična.

Sigurno te zanima kataloška akcija dm ⇓

dm kataloška akcija 13-26.10.2021. godine