Defacto ima sjajnu akciju! Iskoristite 70% popusta! Sjajne cijene čekaju na Tebe! DeFacto sniženje i do 70%, februar ’22. godine!

STOP!

Proizvodi sa SUPER CIJENOM brzo se rasprodaju! Saznajte PRVI! Priključi se > najvećoj VIBER zajednici SNIŽENJA! Svaki dan ti stižu sjajne novosti na tvoj mobilni telefon. Priključi se OVDJE!

DeFacto, DeFacto snizenje, DeFacto akcija, DeFacto odjeca, DeFacto bbi, DeFacto sarajevo, DeFacto ppusti, DeFacto katalg,

Pogledajte sniženja po kategorijama

Kozmetika i njega
Prehrana
Djeca i bebe
Odjeća i obuća
Namještaj
Igračke

Najnovija sniženja pogledajte u nastavku

DeFacto je zauzeo svoje mjestu u vrhu među vodećim brandovima u odjevnom i modnom sektoru u Turskoj od dana kada su otvorili svoju prvu poslovnicu 2005. godine. Krajem juna, otvorili su svoj prvi poslovni prostor u BBI Centru.

Sa 324 trgovine u Turskoj i 123 trgovine u inozemstvu, DeFacto nastavlja svoj put kao jedna od tri kompanije u svom sektoru u Turskoj.

Iskusni dizajnerski tim koji stoji iza DeFacto branda stvara moderne odjevne komade za žene, muškarce i djecu. Osim izuzetnog dizajna, DeFacto je uspio napraviti spoj pristupačne i kvalitetne mode koja prati trendove globalnog dizajna.

DeFacto ima svoje trgovine u 24 zemlje svijeta i osluškujući potrebe lokalnog stanovništva, stvara kolekcije koje su u skladu sa lokalnom kulturom, tradicijom i stilom života.