Vodimo te u svijet TOP cijena! Robot vikend akcija 11-13.02.2022. godine!

STOP!

Proizvodi sa DOBROM CIJENOM brzo se rasprodaju! Saznajte PRVI! Priključi se > najvećoj VIBER zajednici SNIŽENJA! Svaki dan ti stižu sjajne akcije na tvoj mobilni telefon. Priključi se OVDJE!

Robot, Robot snizenje, Robot akcija, Robot popust, Robot katalog, Robot akcije i katalozi, Robot letak, Robot vikend akcija,

Najnovija sniženja pogledajte u nastavku

Fis katalog 19.4-9.5.2024.

Fis katalog 19.4-9.5.2024.

Aprilsko izdanje Fis kataloga donosi vam obilje interesantnih i povoljnih ponuda koje ne želite propustiti. Udobno se smjestite i polako prelistajte, a onda brzo u najbliži FIS centar jer smo…

Više o kompaniji Robot

ROBOT KATALOG

Od 1995. godine u Bosni i Hercegovini posluje kompanija Robot (Robot komerc) i do danas se pozicionirala kao prepoznatljiva i uspješna trgovina sa robom široke potrošnje. Polje na kome djeluju i njihova osnovna djelatnost jeste veleprodaja i maloprodaja tehničke robe, robe široke potrošnje, prehrambeni proizvodi, maloprodajni lanci – tržni centri, kao i uslužne djelatnosti.

ROBOT TRGOVINE

Robot grupacija danas posluje sa preko 2000 radnika u 29 prodajnih centara. Robot objekte (Robot BiH) možete pronaći u sledećim gradovima Bosne i Hercegovine:

  • Robot Banja Luka
  • Robot Sarajevo
  • Robot Novo Sarajevo
  • Robot Rajlovac
  • Robot Mostar
  • Robot Bihać
  • Robot Gračanica
  • Robot Čapljina
  • Robot Cazin
  • Robot Bijeljina
  • Robot Prijedor
  • Robot Prnjavor
  • Robot Kakanj
  • Robot Tuzla
  • Robot Bratunac
  • Robot Zavidovići
  • Robot Zenica
  • Robot Sanski Most
  • Robot Donji Vakuf
  • Robot Modriča
  • Robot Ljubuški
  • Robot Breza
  • Robot Banovići
  • Robot Novi Travnik

Robot maloprodajnim objektima možete pronaći prehrambene artikle, program hemije, alat, posuđe, Robot bijela tehnika, audio i video tehnika, peći na čvrsta goriva, oprema za kupatila, te ostali artikli široke potrošnje.

Veliko interesovanje kupaca privlači odjel Robot bijela tehnika, gdje se mogu pronaći neki od najpoznatijih svjetskih proizvođača kao što su Sony, Electolux, Rowenta, Tefal, Panasonic, Vision, AWT i mnogo drugih. Robot katalog tehnike se nalazi u sklopu svake Robot kataloške akcije. U sklopu Robot katalog bijela tehnika mogu se pronaći odlične akcijske cijene i popusti. Robot tehnika u ponudi ima odličan izbor televizora, pa se po super niskim cijenama može pronaći super Robot tv akcija, koju takođe nudi Robot katalog.

Svi Robot tržni centri su dodatno opremljeni za ugodniju kupovinu svojih kupaca, pa posjeduju: parking, ugostiteljske objekte za osvježenje, dječije igraonice, restorana, ali I cvjećare.

ROBOT-VIŠE OD TRGOVINE

Ono što mnogi ne znaju, a može biti zanimljivo za mame koje uživaju u svim organizacijama kada su njihova djeca u pitanju, Robot u ponudi ima i organizacije proslava dječijih rođendana, promocije, degustacije, organizovanje nagradnih igrada, drugi vid proslava i druženja, a sve u želji da Robot centri budu mjesto gdje rado volite da dolazite, gdje se ugodno i opušteno osjećate.

Misija Robot poslovnih objekata jeste da svojim kupcima pruže najbolji omjer cijene i kvaliteta, kroz vrhunsku uslugu i pažljivo odabran asortiman, uz naglasak na domaće proizvode naših proizvođača i krajeva. Ujedno želja im je biti najbolji trgovački lanac u Bosni i Hercegovini, koji će kupcima predstavljati prvi izbor pri kupovini, nezaposlenima poželjan poslodavac, zaposlenima voljeni poslodavac, pouzdan partner svim svojim poslovnim subjektima, ali prije svega društveno odgovrna kompanija Bosne i Hercegovine.

Kompanija Robot podjeljena je u nekoliko sektora: Konzervirana prehrana, Slatki program, Mesne prerađevine, Osnovna prehrana, Mesnica, Napitci i cigarete, Voće i povrće, Ugostiteljstvo, Pekarstvo i pekarski proizvodi, Bijela tehnika, Sitni kućanski aparati, Akustika, Alati, Rasvjeta i elektro instalacije, Laka hemija, Teška hemija, Sanitarija, Auto kozmetika, Građevina i bravarija, Namještaj, Tekstil, Posuđe, Široka potrošnja, Igračke, Ljubumci i sjemena.

ROBOT NAGRADNA IGRA

TC Robot u sklupu svog svakodnevnog poslovanja često organizuje i nagradne igre, pored kataloške prodaje i Robot akcija, zbog kojih smo tu, savjetujemo vas da redovno budete i u toku sa Robot nagradnim igrama u kojima možete osvojite vrijedne nagrade.

ŠTA NAM NUDI ROBOT KATALOG I ROBOT AKCIJE?

Kataloška Robot akcija redovno ima aktuelan Robot katalog koji isto tako redovno možete da pratite na našem sajtu, te da jednostavnije planirate svoju povoljniju kupovinu i ostvarite odličnu uštedu novca prilikom kupovine. Bez dileme super niske cijene glavni je moto Robot kataloga.

U katalogu se može pronaći velika ponuda sniženih artikala, artikli sa gratisom, noviteti, odlični prijedlozi sa savjetima i receptima uz artikle na akcijeskim cijenama, dani brenda sa većim popustima, a pored prehrambenog programa i programa hemije, veliku pažnju privlači dio Robot odjeća, Robot dječija odjeća, Robot igračke, Robot kućne potrebštine, kao i Robot namještaj sa super ponudama pločastog i tapaciranog namještaja, koji se mogu pronaći u svim Robot katalozima – Robot katalog namještaja. Ništa manje značajan nije ni već pomenuti dio Robot bijela tehnika, u kataloškim Robot akcijama možete pronaći Robot tv akcijuRobot frižider akcijaRobot šporet akcija, sitne kućne aparate i mnogo toga, što se za vas redovno sprema svakog mjeseca (mašina za mljevenje mesa, sokovnici, mikseri, rezalice, aparat za palačinke, pa sve do sitnije tehnike poput držača za telefon Robot selfie štap, Robot selfie svjetlo i slični dodaci).

Robot rasvjeta i rasvjetna tijela pored redovne prodaje i asortimana, takođe se nalaze u svakom katalogu po super sniženim cijenama. Tu su i grijna tijela, Robot špret, Robot grijalice, Robot kamini, ali i program omiljen kod muškaraca, a to je Robot auto oprema, gdje se mogu pronaći Robot zimske gume, Robot ljetne gume, ali i druga auto oprema, naravno, po akcijskim cijenama u sklopu kataloških akcija.

Kao što i sami za sebe kažu, da žele postati prvi izbor kupcima širom Bosne i Hercegovine, to svakako opravdavaju svojim asortimanom, odličnim ponudama i sjajnim akcijama.

ROBOT SUPER PONUDA

Sjajan dodatak standardnim Robot kataloškim akcijama, jeste i ROBOT SUPER PONUDA koja vam nudi uštedu do čak 80%. Uvijek biraju omiljene brendove za vas i po nevjerovatnim akcijama biraju popularne proizvode. Ovaj kataloški list, kao i sve druge, možete redovno da pratite na našem web sajtu.

ROBOT VIKEND AKCIJA

Popularni ROBOT CJENOMOBIL vas vodi u svijet TOP CIJENA. Robot vikend akcija u svom specijalnom katalogu pored prehrambenih proizvoda i hemije, za vas sprema uvijek popularne artikle iz svog kompletnog asortimana.