Znate li da će od 05. marta biti aktuelan specijalni popust do 20% na odabrani asortiman kolekcije proljeće/ljeto u svim Astra Borovo shopovima.

STOP!

Proizvodi sa VELIKIM POPUSTOM brzo se rasprodaju! Saznajte PRVI! Priključi se > najvećoj VIBER zajednici SNIŽENJA! Svaki dan ti stižu sjajne novosti na tvoj mobilni telefon. Priključi se OVDJE!

Poznata prodavnica obuće Astra i Borovo ma super ponudu za nas. Od 05.03. Astra i Borovo su pripremili specijalni popust na odobrani asortman,

Popusti važe i u svim multibrend i monoshopovima koji djeluju u okviru poslovnih jedinica Astra i Borovo d.o.o. – Guess, Desigual, MAX&Co., Geox, Formentini, Cocozebra.

Pogledajte sniženja po kategorijama

Kozmetika i njega
Prehrana
Djeca i bebe
Odjeća i obuća
Namještaj
Igračke

Najnovija sniženja za Dan žena 8. mart pogledajte u nastavku

Fis saksijsko cvijeće već od 1,50 KM!

Poklonite cvijeće, poklonite radost... Fis saksijsko cvijeće već od 1,50 KM!  U FIS-ovim centrima potražite najljepše saksijsko cvijeće, pažljivo odabrano za vas i osobe koje volite. 

Poklonite cvijeće, poklonite radost… Fis saksijsko cvijeće već od 1,50 KM!  U FIS-ovim centrima potražite najljepše saksijsko cvijeće, pažljivo odabrano za vas i osobe koje volite. Vaša mirisna nota vas…