I ovaj vikend u Fis objektima čeka vas super ponuda! Fis vikend akcija 10-13.03.2022. godine.

STANI!

Da li ti se dopadaju ove ponude? Ako je odgovor DA priključi se > najvećoj VIBER zajednici SNIŽENJA! Svaki dan ti stižu sjajne novosti na tvoj mobilni telefon. Priključi se OVDJE!

 

U FIS-u INDUSTRIJSKI USISAVAČI, USISAVAČI ZA PEPEO I PRIBOR -15%!

Mokro-suhi usisavači i usisavači za pepeo su iznimni strojevi za održavanje čistoće. Uklanjaju suhu i vlažnu prljavštinu, uključujući tekućine. Komercijalni usisavači za mokro i suho usisavanje nezamjenjivi su za uklanjanje grube i fine prašine, osobito za različite radove na gradilištima ili u radionicama, a usisavači za pepeo su jako korisni u domovima i kotlovnicama za lakše održavanje peći i kamina.
Ovaj vikend iskoristite popust od -15% na sve industrijske i usisavače za pepeo i pribor.

Svratite u najbliži FIS centar i na odjelu alata potražite ove strojeve i iskoristite popust.

U FIS-u INDUSTRIJSKI USISAVAČI, USISAVAČI ZA PEPEO I PRIBOR -15%!

U FIS-u ODREĐENI MODELI UGRADBENIH KORITA -15% 

U dane vikenda od 11-13.03. na FIS-ovim odjelima repromaterijala iskoristite super akciju od -15% na određene modele ugradbenih korita za sudoper, izrađenih od nehrđajućeg čelika.

Posjetite FIS-ove odjele repromaterijala i iskoristite ovu super akciju!

U FIS-u ODREĐENI MODELI UGRADBENIH KORITA -15%  U FIS-u ODREĐENI MODELI UGRADBENIH KORITA -15% 

U FIS-u NA SVE KUPAONSKE I KUHINJSKE BATERIJE -15%

U dane vikenda od na FIS-ovim odjelima vodomaterijala iskoristite super akciju od -15% na sve kupaonske i kuhinjske baterije.

U bogatoj ponudi možete pronaći baterije renomiranih proizvođača, različitih modela i mogućnosti.

U FIS-u NA SVE KUPAONSKE I KUHINJSKE BATERIJE -15% 

Pogledajte sniženja po kategorijama

Kozmetika i njega
Prehrana
Djeca i bebe
Odjeća i obuća
Namještaj
Igračke

Najnovija sniženja ponude pogledajte u nastavku

Više o Fis kompaniji

Svi FIS katalozi na jednom mjestu. Ovdje nađite najnovije Fis ponude: FIS katalog, Fis akcija, Fis sniženje, Fis novitete. Ne propustite Fis redovni katalog, Fis tematski katalog i Fis vikend akciju.

FIS brendovi

Ambyenta

Sredinom 2005. FIS je započeo sa proizvodnjom namještaja. Ambyenta namještaj je brend koji postoji već od 2005. godine. Za to vrijeme uspio je dostići vrhunski kvalitet kojeg potvrđuje nekoliko certifikata, kao i Quadal medalja za najkvalitetniji namještaj u Bosni i Hercegovini. Inovativnim i modernim pristupom Abyenta nudi vrhunski dizajniran i ekonomičan namještaj koji životni i radni prostor čini funkcionalnijim i ugodnijim ambijentom za življenje.

Anbinni

Anbinni je FIS-ov jedinstveni brend baby i dječje odjeće, koja se proizvodi od 2009. godine u Vitezu. Anbinni proizvodi – baby odjeća i krevetnina, dostupni su u svim FIS prodajnim centrima, kao i kod naših distributera. Iz sezone u sezonu Anbinnijev tim vjerno prati modne trendove u svijetu baby odjeće, i to vodeći računa o vrsti i kvalitetu materijala kojeg koristi u proizvodnji. Boje materijala, tisak i vez na svim Anbinni proizvodima vrlo su postojani, a svi korišteni materijali imaju certifikat o kvaliteti i sigurnosti, kao što je Oeko Tex certifikat.

GS

Kompanija FIS je 2002. godine na tržište plasirala liniju čarapa GS. GS čarape izrađuju se od prirodnih materijala, pažljivo odabranih i testiranih u licenciranim laboratorijama. Postojanost boja, visoki kvalitet i udobnost, te boje i uzorci koji prate modne trendove, performanse su koje udovoljavaju i zahtjevnim europskim standardima. Proces proizvodnje odvija se na vrhunskim strojevima najnovije generacije.

Eko FIS Vlašić

Turističko naselje EKO – FIS Vlašić jedinstveni je kompleks sa sportskim i rekreativnim sadržajima, te odličnim smještajnim kapacitetima. Sadržajno bogato osmišljen, za sve ljubitelje prirode otvoren je i zimi i ljeti. Pored tradicije planinskog izletišta, ovaj kompleks uz ski staze i liftove nudi i brojne prateće sadržaje poput adrenalin parka, paintballa, sportskih terena, Zoo parka, te spa tretmana. Svojim gostima EKO FIS Vlašić nudi apsolutni mir i odmor u idiličnom, rustikalnom ambijentu. Za istinske zaljubljenike u prirodu dolazak na Eko-FIS Vlašić je pun pogodak!

FIS Home

Prateći potrebe i poštujući visoke standarde kvaliteta, Kompanija FIS na tržište je plasirala i brend FIS HOME. Širok asortiman posteljnog rublja, jorgana i jastuka kao i ugostiteljskog tekstila predstavljamo kao ”crveni ”FIS HOME, dok su moderne linije slavina za domaćinstvo i boje za unutarnje zidove naš ”plavi ” FIS HOME..