FIS vikend akcija donosi nam popuste do 43%! Fis kupujte sa zadovoljstvom! Fis vikend akcija Prehrana i Hemija 25-27.03.2022. godine!

FIS vikend akcija donosi nam popuste do 43%! Fis kupujte sa zadovoljstvom! Fis vikend akcija Prehrana i Hemija 25-27.03.2022. godine

STANITE!

Da li vam se dopadaju ove ponude? Ako je odgovor DA priključite se > najvećoj VIBER zajednici SNIŽENJA! Svaki dan vam stižu sjajne novosti na tvoj mobilni telefon. Priključite se OVDJE!

FIS vikend akcija donosi nam popuste do 43%! Fis kupujte sa zadovoljstvom! Fis vikend akcija Prehrana i Hemija 25-27.03.2022. godine

Najnovija sniženja pogledajte u nastavku

Pogledajte sniženja po kategorijama

Kozmetika i njega
Prehrana
Djeca i bebe
Odjeća i obuća
Namještaj
Igračke

Više o Fis kompaniji

Svi FIS katalozi na jednom mjestu. Ovdje nađite najnovije Fis ponude: FIS katalog, Fis akcija, Fis sniženje, Fis novitete. Ne propustite Fis redovni katalog, Fis tematski katalog i Fis vikend akciju.

FIS brendovi

Ambyenta

Sredinom 2005. FIS je započeo sa proizvodnjom namještaja. Ambyenta namještaj je brend koji postoji već od 2005. godine. Za to vrijeme uspio je dostići vrhunski kvalitet kojeg potvrđuje nekoliko certifikata, kao i Quadal medalja za najkvalitetniji namještaj u Bosni i Hercegovini. Inovativnim i modernim pristupom Abyenta nudi vrhunski dizajniran i ekonomičan namještaj koji životni i radni prostor čini funkcionalnijim i ugodnijim ambijentom za življenje.

Anbinni

Anbinni je FIS-ov jedinstveni brend baby i dječje odjeće, koja se proizvodi od 2009. godine u Vitezu. Anbinni proizvodi – baby odjeća i krevetnina, dostupni su u svim FIS prodajnim centrima, kao i kod naših distributera. Iz sezone u sezonu Anbinnijev tim vjerno prati modne trendove u svijetu baby odjeće, i to vodeći računa o vrsti i kvalitetu materijala kojeg koristi u proizvodnji. Boje materijala, tisak i vez na svim Anbinni proizvodima vrlo su postojani, a svi korišteni materijali imaju certifikat o kvaliteti i sigurnosti, kao što je Oeko Tex certifikat.

GS

Kompanija FIS je 2002. godine na tržište plasirala liniju čarapa GS. GS čarape izrađuju se od prirodnih materijala, pažljivo odabranih i testiranih u licenciranim laboratorijama. Postojanost boja, visoki kvalitet i udobnost, te boje i uzorci koji prate modne trendove, performanse su koje udovoljavaju i zahtjevnim europskim standardima. Proces proizvodnje odvija se na vrhunskim strojevima najnovije generacije.

Eko FIS Vlašić

Turističko naselje EKO – FIS Vlašić jedinstveni je kompleks sa sportskim i rekreativnim sadržajima, te odličnim smještajnim kapacitetima. Sadržajno bogato osmišljen, za sve ljubitelje prirode otvoren je i zimi i ljeti. Pored tradicije planinskog izletišta, ovaj kompleks uz ski staze i liftove nudi i brojne prateće sadržaje poput adrenalin parka, paintballa, sportskih terena, Zoo parka, te spa tretmana. Svojim gostima EKO FIS Vlašić nudi apsolutni mir i odmor u idiličnom, rustikalnom ambijentu. Za istinske zaljubljenike u prirodu dolazak na Eko-FIS Vlašić je pun pogodak!

FIS Home

Prateći potrebe i poštujući visoke standarde kvaliteta, Kompanija FIS na tržište je plasirala i brend FIS HOME. Širok asortiman posteljnog rublja, jorgana i jastuka kao i ugostiteljskog tekstila predstavljamo kao ”crveni ”FIS HOME, dok su moderne linije slavina za domaćinstvo i boje za unutarnje zidove naš ”plavi ” FIS HOME..