Pravilna prehrana i redovita fizička aktivnost dragocjeni su čuvari zdravlja i dobre forme. U planiranju uravnotežene prehrane važnu ulogu imaju svježe voće i povrće! Konzum akcija voće i povrće do 30.03.2022. godine!

U nastavku pogledajte super ponudu koju je za nas pripremio KONZUM!

Konzum akcija voća i povrća! Pravilna prehrana i redovita fizička aktivnost dragocjeni su čuvari zdravlja i dobre forme. U planiranju uravnotežene prehrane važnu ulogu imaju svježe voće i povrće!   U nastavku pogledajte super ponudu koju je za nas pripremio KONZUM! 

STANI!

Da li ti se dopadaju ove ponude? Ako je odgovor DA priključi se > najvećoj VIBER zajednici SNIŽENJA! Svaki dan ti stižu sjajne novosti na tvoj mobilni telefon. Priključi se OVDJE!

Za sve uzraste Jaffacakes biskvit preliven najkvalitetnijom čokoladom  i punjen želeom sa okusom narandže. Potražite na KONZUM kasama do 30.03. po FANSTASTIČNOJ CIJENI od 1,40KM!

   Za sve uzraste Jaffacakes biskvit preliven najkvalitetnijom čokoladom  i punjen želeom sa okusom narandže. Potražite na KONZUM kasama do 30.03. po FANSTASTIČNOJ CIJENI od 1,40KM! SUPER KONZUM AKCIJA!

Pogledajte najnovije KONZUM AKCIJE > KONZUM KATALOG!

Najnovija sniženja pogledajte u nastavku

Pepco SNIŽENJE 16-30.4.2024.

Pepco SNIŽENJE 16-30.4.2024.

Kako se pripremiti za promjenjivo vrijeme? Savjet zlata vrijedan – posjetite Pepco! Od 16.4. do 30.4. jakne za djecu, tinejdžere i odrasle možete kupiti po 30% nižim cijenama! Savršena prilika…

Pogledajte sniženja po kategorijama

Kozmetika i njega
Prehrana
Djeca i bebe
Odjeća i obuća
Namještaj
Igračke
Tehnika

KONZUM KATALOG/KATALOZI

Svi KONZUM katalozi na jednom mjestu. Ovdje nađite najnovije KONZUM ponude: KONZUM katalog, KONZUM akcija, KONZUM sniženje, KONZUM novitete. Ne propustite KONZUM redovni katalog, KONZUM tematski katalog i KONZUM vikend akciju.

Vrste KONZUM AKCIJA:

  • Katalozi: Redovni KONZUM katalog, Tematski KONZUM katalog,
  • Super vikend: KONZUM vikend akcija
  • Svježa ponuda: Svježa KONZUM ponuda od ponedjeljka do srijede
  • Mesnica: svježa i domaće meso
  • Gastro i Pekara: Odlična ponuda gotovoih jela na GATRO odjelu KONZUM-a

Posebne pogodnosti u KONZUM-u

  • Pika Kartica

PikaKartica: Na policama KONZUM prodavnica pored redvnih i akcijskih cijena ne propustite snižene PIKAKARTICA cijena što će korisnicima PIKAKARTICE donijeti dodatne uštede.

  • Baby Klubić

Baby Klubić je specijalizirani program lojalnosti namijenjen roditeljima djece uzrasta do 3 godine.