Zaštitite podove svojih automobila i iskoristite popust od 15% na sve setove gumenih i platnenih auto-patosnica, tipske originalne ili pak univerzalne, koje će se uklopiti ovisno o modelu.
Iskoristite Fis vikend akciju u periodu od 08-10.04. na odjelima auto-kozmetike u svim prodajnim centrima FIS!

Ponuda koja obećava! Fis vikend akcija!

menih i platnenih auto-patosnica, tipske originalne ili pak univerzalne, koje će se uklopiti ovisno o modelu.

Ukoliko imate namjeru pokrivati terasu, praviti staklenik ili nešto gdje vam je bitno da prirodna svjetlost dopire a istovremeno imate krov, imamo rješenje za vas!
Polikarbonatne ploče koriste se za različite namjene, za nadstrešnice, prekrivanje terasa, staklenike, za zimske vrtove itd. Upotrebljavamo ih prije svega onda kad želimo krov nad glavom a ujedno i da krov propušta svjetlost.
Valovite, ravne, transparentne ili bronca ploče ovaj vikend od 08-10.04. su jeftinije za 15%. Posjetite FIS-ove odjele repromaterijala i uživajte u nižim cijenama polikarbonatnih ploča.

Polikarbonatne ploče za prekrivanje nadstrešnice, terasa, staklenike

Odabir rasvjete u domovima igra ogromnu ulogu i važan su dio u dizajnu interijera.
Lusteri i visilice u prostorijama su u stanju naglasiti atmosferu i transformirati je, te pružiti ugodan ugođaj i udoban boravak.

Za dnevni boravak u kojem se vole okupljati cijela obitelj i prijatelji, ali i druge prostorije svjetiljke treba odabrati odgovorno.

Na FIS-ovim odjelima rasvjete možete pronaći idealnu rasvjetu, a ovaj vikend od iskoristite popust od 15% na sve lustere i visilice!
Posjetite FIS–ove odjele rasvjete i ostvarite fantastične uštede!

Fis sniženje rasvjete!
Želis da ti sniženja stižu na VIBER? Prijavi se!

Najnovije akcije i katalog u BiH pogledajte u nastavku