Radost proljeće u Vašem domu! Sniženje za USKRS u Konzum-u vam donosi popuste i do 60%! Konzum akcija USKRS do 10.04.2022. godine. 

Velika nagradna igra Konzuma i Mercatora. U Mercaoru i Konzumu kupuj sa novim Kadjarom kući otputuj. Novi Konzum katalog donosi vam akcijske cjene prehrane, kucne hemije i opreme, prozivoda za njegu lica i tijela. Velik izbor kozmetike za bebe i pelena za bebe po snženim cijenama ceka na vas. Velika nagradna igra Konzuma i Mercatora. U Mercaoru i Konzumu kupuj sa novim Kadjarom kući otputuj. Novi Konzum katalog donosi vam akcijske cjene prehrane, kucne hemije i opreme, prozivoda za njegu lica i tijela. Velik izbor kozmetike za bebe i pelena za bebe po snženim cijenama ceka na vas.

Najpopularnije trgovine i katalozi u BiH

BINGO KATALOZI
KONZUM KATALOZI
ROBOT KATALOZI
CM COSMETIIC MARKET KATALOZI

Najnovija sniženja pogledajte u nastavku

Jysk katalog 18.4-1.5.2024.

Jysk katalog 18.4-1.5.2024.

Jysk slavi rođendan! Uštedite do 50% na cjelokupnom baštenskom asortimanu. Odaberite kvalitetan i moderan namještaj za svoj dom. Osvježite prostor odličnim dekorativnim predmetima. Jysk katalog

Tropic katalog 10-30.4.2024.

Tropic katalog 10-30.4.2024.

Otkrije ponudu koja vam donosi sjajno sniženje! Prelistajte novi Tropic katalog, napravite spisak za kupovinu i krenite po svoju uštedu!Ponuda vrijedi do kraja mjeseca ili do isteka zaliha. Tropic katalog

Pogledajte sniženja po kategorijama

Kozmetika i njega
Prehrana
Djeca i bebe
Odjeća i obuća
Namještaj
Igračke
Tehnika

KONZUM KATALOG/KATALOZI

Svi KONZUM katalozi na jednom mjestu. Ovdje nađite najnovije KONZUM ponude: KONZUM katalog, KONZUM akcija, KONZUM sniženje, KONZUM novitete. Ne propustite KONZUM redovni katalog, KONZUM tematski katalog i KONZUM vikend akciju.

Vrste KONZUM AKCIJA:

  • Katalozi: Redovni KONZUM katalog, Tematski KONZUM katalog,
  • Super vikend: KONZUM vikend akcija
  • Svježa ponuda: Svježa KONZUM ponuda od ponedjeljka do srijede
  • Mesnica: svježa i domaće meso
  • Gastro i Pekara: Odlična ponuda gotovoih jela na GATRO odjelu KONZUM-a

Posebne pogodnosti u KONZUM-u

  • Pika Kartica

PikaKartica: Na policama KONZUM prodavnica pored redvnih i akcijskih cijena ne propustite snižene PIKAKARTICA cijena što će korisnicima PIKAKARTICE donijeti dodatne uštede.

  • Baby Klubić

Baby Klubić je specijalizirani program lojalnosti namijenjen roditeljima djece uzrasta do 3 godine.