Očekuje Vas raznovrsna ponuda! Super POPUSTE donosi Fis vikend akcija 01-04.04.2022. godine. 

Vikend akcija kućnog tekstila!
  •  U prodajnim centrima FIS na odjelima kućnog tekstila ovaj vikend očekuju vas super sniženja na odabrani asortiman!
  • Za nas Fis je pripremio popuste na zavjese, dekore, odabrane ukrasne jastuke, prekrivače, kao i odabrane jastuke i štep deke iz Fis Home proizvodnje.

Vikend akcija kućnog tekstila! 🔹 U prodajnim centrima FIS na odjelima kućnog tekstila ovaj vikend očekuju vas super sniženja na odabrani asortiman! 🔹 Za vas smo pripremili popuste na zavjese, dekore, odabrane ukrasne jastuke, prekrivače, kao i odabrane jastuke i štep deke iz Fis Home proizvodnje. Ponuda važi za period od 1. - 4. 4. 2022.,vidimo se! Vikend akcija kućnog tekstila! 🔹 U prodajnim centrima FIS na odjelima kućnog tekstila ovaj vikend očekuju vas super sniženja na odabrani asortiman! 🔹 Za vas smo pripremili popuste na zavjese, dekore, odabrane ukrasne jastuke, prekrivače, kao i odabrane jastuke i štep deke iz Fis Home proizvodnje. Ponuda važi za period od 1. - 4. 4. 2022.,vidimo se! Vikend akcija kućnog tekstila! 🔹 U prodajnim centrima FIS na odjelima kućnog tekstila ovaj vikend očekuju vas super sniženja na odabrani asortiman! 🔹 Za vas smo pripremili popuste na zavjese, dekore, odabrane ukrasne jastuke, prekrivače, kao i odabrane jastuke i štep deke iz Fis Home proizvodnje. Ponuda važi za period od 1. - 4. 4. 2022.,vidimo se! Vikend akcija kućnog tekstila! 🔹 U prodajnim centrima FIS na odjelima kućnog tekstila ovaj vikend očekuju vas super sniženja na odabrani asortiman! 🔹 Za vas smo pripremili popuste na zavjese, dekore, odabrane ukrasne jastuke, prekrivače, kao i odabrane jastuke i štep deke iz Fis Home proizvodnje. Ponuda važi za period od 1. - 4. 4. 2022.,vidimo se! Vikend akcija kućnog tekstila! 🔹 U prodajnim centrima FIS na odjelima kućnog tekstila ovaj vikend očekuju vas super sniženja na odabrani asortiman! 🔹 Za vas smo pripremili popuste na zavjese, dekore, odabrane ukrasne jastuke, prekrivače, kao i odabrane jastuke i štep deke iz Fis Home proizvodnje. Ponuda važi za period od 1. - 4. 4. 2022.,vidimo se! Vikend akcija kućnog tekstila! 🔹 U prodajnim centrima FIS na odjelima kućnog tekstila ovaj vikend očekuju vas super sniženja na odabrani asortiman! 🔹 Za vas smo pripremili popuste na zavjese, dekore, odabrane ukrasne jastuke, prekrivače, kao i odabrane jastuke i štep deke iz Fis Home proizvodnje. Ponuda važi za period od 1. - 4. 4. 2022.,vidimo se!

STANITE!

Da li vam se dopadaju ove ponude? Ako je odgovor DA priključite se > najvećoj VIBER zajednici SNIŽENJA! Svaki dan vam stižu sjajne novosti na tvoj mobilni telefon. Priključite se OVDJE!

Vikend akcija kućnog tekstila! 🔹 U prodajnim centrima FIS na odjelima kućnog tekstila ovaj vikend očekuju vas super sniženja na odabrani asortiman! 🔹 Za vas smo pripremili popuste na zavjese, dekore, odabrane ukrasne jastuke, prekrivače, kao i odabrane jastuke i štep deke iz Fis Home proizvodnje. Ponuda važi za period od 1. - 4. 4. 2022.,vidimo se! Vikend akcija kućnog tekstila! 🔹 U prodajnim centrima FIS na odjelima kućnog tekstila ovaj vikend očekuju vas super sniženja na odabrani asortiman! 🔹 Za vas smo pripremili popuste na zavjese, dekore, odabrane ukrasne jastuke, prekrivače, kao i odabrane jastuke i štep deke iz Fis Home proizvodnje. Ponuda važi za period od 1. - 4. 4. 2022.,vidimo se!

Najbolja djeca zaslužuju najbolje igračke!
Fis je za naše mališane pripremili fantastičan izbor vozila na akumulatore, a za nas dragi roditelji/tetke/nane/dede uštedu od 20%.

Fis katalog donosi nam! Najbolja djeca zaslužuju najbolje igračke!🚕🚗 Zbog toga smo za vaše mališane pripremili fantastičan izbor vozila na akumulatore, a za vas dragi roditelji uštedu od -20%. ⏳Akcija traje od 1. do 3. 4.2022., a radost vaših mališana zauvijek!

Neka vam ovo proljeće bude u znaku bicikla, jer dokazano je osim što bicklizam doprinosi kvalitetnijem radu srca, potiče gubitak kilograma, podiže raspoloženje, ekonomičan je i ekološki prihvatljiv.
Zato požurite u FIS centre i ovog vikenda iskoristite popust od 20% na bicikla za odrasle.

Fis akcija! Neka vam ovo proljeće bude u znaku bicikla, jer dokazano je osim što bicklizam doprinosi kvalitetnijem radu srca, potiče gubitak kilograma, podiže raspoloženje, ekonomičan je i ekološki prihvatljiv.🚴‍♀️🚴 Zato požurite u FIS centre i ovog vikenda iskoristite popust od - 20% na bicikla za odrasle.

Ovaj vikend u prodajnim centrima FIS po cijeni nižoj za 15% možete pronaći sobna vrata sa štokom iz domaće Ambyenta proizvodnje, dostupna u tri dekora (hrast, bijela i light sonoma oak) i tri dimenzije.
Iskoristite ovu super priliku i na odjelima repromaterijala izaberite svoj omiljeni dekor.

Samo u Fis prodavnicama! Ovaj vikend od 1. do 3. 4., u prodajnim centrima FIS po cijeni nižoj za 15% možete pronaći sobna vrata sa štokom iz domaće Ambyenta proizvodnje, dostupna u tri dekora (hrast, bijela i light sonoma oak) i tri dimenzije.🚪🚪 👉Iskoristite ovu super priliku i na odjelima repromaterijala izaberite svoj omiljeni dekor.

Keramičke pločice neizostavan su dio gotovo svakog doma, poslovnih prostora i drugih objekata. Popularne su zbog jednostavnog postavljanja i održavanja kao i pristupačnih cijena. U prilog ide i velika mogućnost izbora boja, dezena i dimenzija.
Osim u interijerima, keramičke pločice nalaze primjenu i vani, te često se postavljaju na terasama, balkonima, vanjskim stepenicama.
Ovaj vikend u FIS -u iskoristite popust na unutrašnje, vanjske, zidne i podne pločice od fantastičnih 15%!
Posjetite odjele keramičkih pločica i iskoristite ovu super akciju!

Keramičke pločice neizostavan su dio gotovo svakog doma, poslovnih prostora i drugih objekata. Popularne su zbog jednostavnog postavljanja i održavanja kao i pristupačnih cijena. U prilog ide i velika mogućnost izbora boja, dezena i dimenzija. Osim u interijerima, keramičke pločice nalaze primjenu i vani, te često se postavljaju na terasama, balkonima, vanjskim stepenicama. ❗ Ovaj vikend u FIS -u iskoristite popust na unutrašnje, vanjske, zidne i podne pločice od fantastičnih -15%!✅ Posjetite odjele keramičkih pločica i iskoristite ovu super akciju!

Najnovija sniženja pogledajte u nastavku

Fis katalog 19.4-9.5.2024.

Fis katalog 19.4-9.5.2024.

Aprilsko izdanje Fis kataloga donosi vam obilje interesantnih i povoljnih ponuda koje ne želite propustiti. Udobno se smjestite i polako prelistajte, a onda brzo u najbliži FIS centar jer smo…

Pogledajte sniženja po kategorijama

Kozmetika i njega
Prehrana
Djeca i bebe
Odjeća i obuća
Namještaj
Igračke
Tehnika

 

Više o Fis kompaniji

Svi FIS katalozi na jednom mjestu. Ovdje nađite najnovije Fis ponude: FIS katalog, Fis akcija, Fis sniženje, Fis novitete. Ne propustite Fis redovni katalog, Fis tematski katalog i Fis vikend akciju.

FIS brendovi

Ambyenta

Sredinom 2005. FIS je započeo sa proizvodnjom namještaja. Ambyenta namještaj je brend koji postoji već od 2005. godine. Za to vrijeme uspio je dostići vrhunski kvalitet kojeg potvrđuje nekoliko certifikata, kao i Quadal medalja za najkvalitetniji namještaj u Bosni i Hercegovini. Inovativnim i modernim pristupom Abyenta nudi vrhunski dizajniran i ekonomičan namještaj koji životni i radni prostor čini funkcionalnijim i ugodnijim ambijentom za življenje.

Anbinni

Anbinni je FIS-ov jedinstveni brend baby i dječje odjeće, koja se proizvodi od 2009. godine u Vitezu. Anbinni proizvodi – baby odjeća i krevetnina, dostupni su u svim FIS prodajnim centrima, kao i kod naših distributera. Iz sezone u sezonu Anbinnijev tim vjerno prati modne trendove u svijetu baby odjeće, i to vodeći računa o vrsti i kvalitetu materijala kojeg koristi u proizvodnji. Boje materijala, tisak i vez na svim Anbinni proizvodima vrlo su postojani, a svi korišteni materijali imaju certifikat o kvaliteti i sigurnosti, kao što je Oeko Tex certifikat.

GS

Kompanija FIS je 2002. godine na tržište plasirala liniju čarapa GS. GS čarape izrađuju se od prirodnih materijala, pažljivo odabranih i testiranih u licenciranim laboratorijama. Postojanost boja, visoki kvalitet i udobnost, te boje i uzorci koji prate modne trendove, performanse su koje udovoljavaju i zahtjevnim europskim standardima. Proces proizvodnje odvija se na vrhunskim strojevima najnovije generacije.

Eko FIS Vlašić

Turističko naselje EKO – FIS Vlašić jedinstveni je kompleks sa sportskim i rekreativnim sadržajima, te odličnim smještajnim kapacitetima. Sadržajno bogato osmišljen, za sve ljubitelje prirode otvoren je i zimi i ljeti. Pored tradicije planinskog izletišta, ovaj kompleks uz ski staze i liftove nudi i brojne prateće sadržaje poput adrenalin parka, paintballa, sportskih terena, Zoo parka, te spa tretmana. Svojim gostima EKO FIS Vlašić nudi apsolutni mir i odmor u idiličnom, rustikalnom ambijentu. Za istinske zaljubljenike u prirodu dolazak na Eko-FIS Vlašić je pun pogodak!

FIS Home

Prateći potrebe i poštujući visoke standarde kvaliteta, Kompanija FIS na tržište je plasirala i brend FIS HOME. Širok asortiman posteljnog rublja, jorgana i jastuka kao i ugostiteljskog tekstila predstavljamo kao ”crveni ”FIS HOME, dok su moderne linije slavina za domaćinstvo i boje za unutarnje zidove naš ”plavi ” FIS HOME..