Praznici unose sreću i radost u dom, a tradicija bojenja jaja bojama proljeća razveseliti će vaše najmlađe, a u dekorativnim korpicama i prazničnim dekoracijama za dom uživat će cijela porodica.

Bingo Uskrs Praznična akcija

Praznična ponuda vrijedi u periodu od 05-24.04.2022. godine

Bingo katalog pogledajte u nastavku

Praznična ponuda u Bingu! Provedite vrijeme sa svojom porodicom za Uskrs. Popusti i do 34%! Praznična ponuda u Bingu! Provedite vrijeme sa svojom porodicom za Uskrs. Popusti i do 34%! Praznična ponuda u Bingu! Provedite vrijeme sa svojom porodicom za Uskrs. Popusti i do 34%! Praznična ponuda u Bingu! Provedite vrijeme sa svojom porodicom za Uskrs. Popusti i do 34%!

Najpopularnije trgovine i katalozi u BiH

BINGO KATALOZI
KONZUM KATALOZI
ROBOT KATALOZI

Najnovija sniženja, akcijske ponude, popuste pogledajte u nastavku

Pogledajte sniženja po kategorijama

Kozmetika i njega
Prehrana
Djeca i bebe
Odjeća i obuća
Namještaj
Igračke
Tehnika
Svi BINGO katalog/katalozi na jednom mjestu. Ovdje nađite najnovije BINGO ponude: BINGO katalog, BINGO akcija, BINGO sniženje, BINGO noviteti. Ne propustite BINGO redovni katalog, BINGO tematski katalog, BINGO katalog namještaja, BINGO vikend akcija, BINGO domaće u akciji, BINGO katalog tehnike i BINGO Magazin Plus. Povremeno BINGO kako ga popularno nazivaju KRALJ DOBRIH CIJENA nas obraduje super akcijom- BINGO CIJENA DANA koja izlazi ponedjeljkom. BINGO je najveći maloprodajni lanac u Bosni i Hercegovini. Trenutno ima preko 200 prodavnica širom BiH.