U danima Kućnog sajma u prodajnim centrima FIS u Banja Luci i Bijeljini na odjelima repromaterijala iskoristite popust od fantastičnh -20% na asortiman ugradbenih apoteka. Ugradne apoteke, kuhinjski elementi koji se izvlače, pretvaraju teško dostupan i neiskorišten prostor u praktični kuhinjski prostor za odlaganje za maksimalnu preglednost.

U Fis ponudi možete pronaći visoke i niske soft closing, kao i roto apoteke. Također, na odjelima repromaterijala možete pronaći vodilice ladica, smart box-ove i ostale okove za namještaj.

Posjetite Fis u danima Kućnih sajmova u našim centrima u Bijeljini i Banja Luci 21. i 22.04. i kupujte sa zadovoljstvom!

Fis KUĆNI SAJAM

Uprodajnim centrima FIS u Banja Luci i Bijeljini na odjelima boja i lakova iskoristite popust od fantastičnih -20% na asortiman boja za unutarnje zidove, pigmente za nijansiranje boja, te molerski pribor.

U ponudi možete pronaći valjke za bojenje, četke, zaštitne krep trake, te boje i lakove za zaštitu metala i drveta, također sniženih -20%.

Posjetite FIS-ove odjele boja i lakova i uživajte u popustima na navedenim asortimanima kao i na drugim asortimanima za uređenje kuće i vrta.

U prodajnim centrima FIS u Banja Luci i Bijeljini na odjelima građevinskog materijala iskoristite popust od fantastičnih -20% na asortiman podnih i zidnih keramičkih pločica.

U ponudi možete pronaći pločice raznih dezena i dimenzija, a na popustu su i ljepila, fug mase i ostali materijal i pribor za polaganje pločica.

Posjetite FIS-ove odjele građevinskog materijala i ostvarite uštedu na navedenim asortimanima kao i na drugim asortimanima za uređenje kuće i vrta.

Iskoristite popust od fantastičnih -20% na asortiman laminata i parketa.

U ponudi možete pronaći laminate dostupne u više debljina te raznih dekora. Na popustu su i termo i zvučne izolacione podloge za laminat, lajsne, spojnice i kutnici za završni dio ugradnje laminata.

Posjetite FIS-ove odjele podnih obloga i uživajte u popustima na navedenim asortimanima kao i na drugim asortimanima za uređenje kuće i vrta.

Obavezno pogledjate aktuelni Fis katalog!