Ukoliko želite da opremite ili osvježite svoj balkon, vrt ili drvorište, ne propustite priliku da iskoristite Jysk akcijske cijene na vrtni namještaj. Širok izbor stilova i materijala zadovoljit će različite ukuse.
Od elegantnih sjedalica i stolova od ratana do modernih aluminijskih garnitura, vrtni namještaj može transformisati bilo koje vanjsko područje u oazu udobnosti i opuštanja.

Jysk katalog

Novi Jysk katalog ima veliki izbor namještaja za dom po izvrsnim cijenama. Bez obzira tražite li novu sofu za dnevni boravak, krevet za spavaću sobu ili stol i stolice za trpezariju, u Jysku ćete pronaći sve što vam treba za stvaranje ugodnog i funkcionalnog doma.

Madrac je jedan od najvažnijih dijelova vašeg kreveta i izuzetno je važan za dobar san. Kvalitetan madrac pruža podršku i udobnost tokom noći, a loš madrac može uzrokovati bol u leđima, vratu i ramenima te poremetiti vaš san.

Jastučnice mogu biti sjajan dodatak dekoru vaše dnevne sobe. Dolaze u širokom rasponu boja, uzoraka i tekstura koji mogu unijeti stil i osobnost u vaš prostor.
Jastučnice ne samo da odlično osvježavaju prostor nego i štite vaš jastuk od prašine, prljavštine i znoja, te mu produžuju životni vijek.

NAJNOVIJA SNIŽENJA POGLEDAJTE U NASTAVKU

1 2

SIGURNO VAS ZANIMAJU

Pratite najbolja sniženja iz svih većih trgovina u BIH. Odlične akcijske ponude svaki dan čuvaj vaš kućni budžet.
Značajne uštede za tebe!