Kupujte petkom u MEGA diskontu i uštedite 10% na ukupnu kupovinu

Jasno je da su proizvodi u MEGA Diskontu poznati po konkurentnim cijenama, ali u ovoj kompaniji žele ići korak dalje kako bi lojalnost kupaca nagradili još većim uštedama. Sada, svakog posljednjeg petka u mjesecu, kupci mogu uživati u dodatnih 10% popusta na sve, osim na duhanske proizvode i dopune telefonskog kredita.

MEGA petak je savršena prilika za obnovu dnevnih potrepština, kupovinu poklona za najmilije ili isprobavanje novih proizvoda iz široke ponude. Od hrane i pića, predmeta za domaćinstvo, pa sve do odjeće i igračaka – MEGA Diskont nudi raznolik izbor.

Prvi domaći diskont u Bosni i Hercegovini posebno ističe proizvode vlastite robne marke Classy, pod kojom možete naći mnogo, od brašna, šećera i kafe, do konzervirane hrane, supa, slatkiša i grickalica. 

Zato označite posljednji petak u mjesecu u svom kalendaru i pridružite se i vi MEGA Petku u MEGA Diskontu! 

Do sredine narednog mjeseca aktuelna je i velika nagradna igra MEGA Diskonta, zahvaljujući kojoj s vašom omiljenom osobom možete otputovati na ljetovanje u Tursku, osvojiti laptop, tablet, bicikl ili neku od ostalih vrijednih nagrada. Izvlačenje imena dobitnika bit će uživo na Facebook stanici MEGA Diskonta.

Mega Diskont AKCIJA -10%
PETAK 28.7.2023.

NAJNOVIJA SNIŽENJA POGLEDAJTE U NASTAVKU

1 2

SIGURNO VAS ZANIMAJU

Pratite najbolja sniženja iz svih većih trgovina u BIH. Odlične akcijske ponude svaki dan čuvaj vaš kućni budžet.
Značajne uštede za tebe!