Na tržištu su već pola godine

Na policama marketa YimoR i MEGA Diskont, ali i maloprodajnih objekata drugih trgovačkih kuća možete pronaći Classy supe premium kvalitete.

Classy supe
VRHUNSKI KVALITET

Supa Classy pravljena je po jedinstvenoj recepturi i od pažljivo biranih domaćih sastojaka. U ponudi su trenutno tri osnovna okusa: goveđa, kokošja i povrtna. A sudeći po video snimku iz proizvodnog pogona u Domaljevcu, radi se o kvalitetno sušenom povrću, pažljivo biranim začinima, tjestenini sa jajima, te visokom stepenu higijene u procesu proizvodnje. Ali, ni tu ne staju. Iz YimoR-a za jesen najavljuju još novih okusa!

Tehnolozi naglašavaju da je kompanija Yimor uložila značajna sredstva u proizvodnju Classy supa. Istovremeno ulaže u razvoj i plasman drugih domaćih proizvoda linije Classy po vlastitim receptima.

Nakon što su pod logotipom ove robne marke na tržištu već osvojili povjerenje kupaca mlijeka i mliječnih prozivoda, konzervirane hrane, grickalica i slatkiša, iz Yimora su najavili da će domaće, ali i ino tržište imati priliku probati njihov Magic Ice sladoled u nekoliko različitih pakovanja. Ovog ljeta su okončali izgradnju tvornice. U završnoj je fazi i testiranje opreme, koju su označili kao važnu višemilionsku investiciju koja će osigurati, ne samo novi proizvod nego i nova radna mjesta.

Domaća kompanija YimoR iz Domaljevca građanima je prepoznatljiva kroz markete YimoR i MEGA Diskont širom BiH. Imaju 50 marketa i stalno šire mrežu. Do jeseni očekuju otvaranje dva nova objekta u Vogošći i Tuzli. 

NAJNOVIJA SNIŽENJA POGLEDAJTE U NASTAVKU

1 2

SIGURNO VAS ZANIMAJU

Pratite najbolja sniženja iz svih većih trgovina u BIH. Odlične akcijske ponude svaki dan čuvaj vaš kućni budžet.
Značajne uštede za tebe!