Od dječje odjeće svi imamo velika očekivanja – mora izdržati kotrljanje po tepihu, puzanje po podu te igru u svim uslovima. Zato vas u PEPCU očekuje dječja kolekcija po odličnim cijenama!

Pepco BiH – SUPER PONUDA

Uređenje prostora može utjecati na vaše raspoloženje, zato birajte dodatke koji će vas umiriti i opustiti. Pepco kolekcija u boho stilu svakako će tome pridonijeti, a pronaći ju možete u svim Pepco prodavnicama!

Šta je danas za večeru? Šta god bilo, sigurno će biti još ukusnije ako jelo pripremate u Peter Cook tavi! Tava je premazana izdržljivim ILAG Granitec slojem za kojeg se ništa ne lijepi, a njena površina održava postojanu i stabilnu temperaturu. Uz ovakvu tavu, vaša će ljubav prema kuhanju postati još veća, a pronaći ju možete u PEPCU!

Imali ste naporan dan? Kućni spa tretmani odličan su način za opuštanje. Dobra vijest je da sve potrebno za opuštanje možete pronaći u PEPCU!

U Pepco odjevnim kolekcijama uživaju i djeca i odrasli, i to zbog udobnosti i praktičnosti. Odjevne kombinacije mogu vam u trenu podići raspoloženje, isto kao i opuštajući trenuci nakon dugog dana.

Obavezno pogledajte aktuelni Pepco katalog

NAJNOVIJA SNIŽENJA POGLEDAJTE U NASTAVKU

1 2

SIGURNO VAS ZANIMAJU

Pratite najbolja sniženja iz svih većih trgovina u BIH. Odlične akcijske ponude svaki dan čuvaj vaš kućni budžet.
Značajne uštede za tebe!