Čarolija darivanja može da počne. U nastavku pogledajte sjajnu cm ponudu igračaka za naše mališane. Iskoristite SNIŽENJE i do 37%!

CM katalog

Nijedno dijete bez paketića

Udruženje “Ruku na srce” počinju sa pripremama najveće humanitarne zimske čarolije koja se zove „Nijedno dijete bez paketića“.
Sjetite se koliku radost donosi novogodišnji paketić. Donirajte igračke, slatkiše ili sami napravite paketić i obradujte mališane slabijeg imovinskog stanja. Zahtijeva malo truda, a znači mnogo.

KAKO DONIRATI?

Donacije je ove godine moguće dostaviti na nekoliko punktova u Sarajevu. Punkt za prikupljanje donacija u Hub-u Homework otvoren je svaki dan od 8 do 19 sati, a od ponedjeljka do petka, donacije je moguće donijeti u Dom sindikata (Obala Kulina bana 1) od 8 do 16 sati, u prostorije kompanije Toner.ba (Aleja Bosne Srebrene 14) od 8.30 do 16 sati, prostorije Udruženja STELEX (Kampus Univerziteta u Sarajevu) od 8.30 do 18 sati i u prostorije SSST Sarajevo School of Science and technology (Hrasnička cesta 3a) od 10 do 18 sati. Također, donacije se prikupljaju i u CentruRuku na srce“ (Esada Pašalića 8) nedjeljom od 10 do 12 sati.

Ukoliko niste u mogućnosti lično dostaviti svoj prilog, na žiro račun Udruženja (1990490056036171, Sparkasse Bank) možete uplatiti i novčane donacije sa naznakom: Za akciju “Nijedno dijete bez paketića”.

Rok za prikupljanje svih priloga je 10. decembar 2023. godine.

Također, aktivan je i humanitarni broj za korisnike BH Telecoma (090 291 071), putem kojeg je moguće donirati 2,00 KM.

Aktuelni CM katalog pogledjate u nastavku.

NAJNOVIJA SNIŽENJA POGLEDAJTE U NASTAVKU

1 2

SIGURNO VAS ZANIMAJU

Pratite najbolja sniženja iz svih većih trgovina u BIH. Odlične akcijske ponude svaki dan čuvaj vaš kućni budžet.
Značajne uštede za tebe!