Novo iz Centrotransa – noćni polasci za Dubrovnik i Ulcinj uz popust od 5% na online kupovinu autobuskih karata.

Novo iz Centrotransa

Centrotrans – Noćni polasci za Dubrovnik svakog petka, subote i nedjelje

Ljeto je vrijeme kada svi želimo na najbolji mogući način iskoristiti svaki trenutak slobodnog vremena i provesti ga na moru, ili na nekoj atraktivnoj lokaciji za odmor.
U skladu sa odobrenim redom vožnje od 06. jula do 31. avgusta 2024. godine i pored svakodnevnih redovnih linija, Centrotrans uvodi dodatne noćne polaske prema omiljenoj destinaciji Bosanaca i Hercegovaca, Dubrovniku.
Dakle, putnici će moći putovati dva puta dnevno u terminima od 07:15h i 22:30h, a povratak iz Dubrovnika planiran je u 08:00h i 22:30h.
Ove polaske putnici mogu iskoristiti i za putovanje do Neuma pridržavajući se iste satnice kao i za Dubrovnik, a ovom linijom se mogu vratiti iz Neuma za Sarajevo.
Noćni polasci su odgovor na rastuću potražnju za ovom rutom, omogućavajući putnicima bolju organizaciju  putovanja i lakše planiranje boravka u jednom  od najljepših gradova Jadranske obale, a sve to po pristupačnim cijenama autobuskih karata.
Centrotrans je također pripremio i popuste za svaku online kupovinu od 5%, kao i popuste za sobe preko 60 godina starosne dobi.

Ovim promjenama Centrotrans povrđuje svoju posvećenenost kontinuiranom unapređenju usluga i zadovoljstva putnika.
Za više informacija o redu vožnje i kupovini karata, posjetite web stranicu
www. centrotrans.com ili pozovite 062 566 819.

Centrotrans – Noćni polasci za Ulcinj od 06.07.2024. godine

Topli i sunčani dani ljeta su pozivnica za bijeg iz svakodnevnice i uživanje u bezbrižnom odmoru.

Centrotrans se kao i svake sezone potrudio da uljepša svojim putnicima odmor ili ljetovanje na atraktivnim destinacijama. Pored redovne svakodnevne linije s polaskom u 07:00h, uvedena je dodatna linija od 06. jula do 31. avgusta 2024. godine sa noćnim polaskom u 19:00h koja vas vodi u pješčani Ulcinj. Povratak iz Ulcinja planiran je svakim danom u 05:30h i 20:00h.
Ovaj raspored omogućava putnicima da biraju između jutarnjih i večernjih polazaka, pružajući fleksibilnost u planiranju putovanja. Jutarnji polasci u 07:00h su za one putnike koji žele da rano započnu svoje putovanje i maksimalno iskoriste dan u Ulcinju, dok su večernji polasci u 19:00h pogodni za one koji preferiraju opušteno putovanje nakon radnog dana.
U ljetnim mjesecima kada građani Bosne i Hercegovine putuju prema Jadranu, Centrotrans je omogućio da se može putovati i noćnim i dnevnim linijama.
Putnici ovom linijom mogu doći i do ostalih omiljenih gradova kao što su Herceg Novi, Kotor, Budva, Petrovac, Sutomore i Bar.

Centrotrans je ponosan što može da proširi svoju mrežu i uvede ovaj novi raspored polazaka koji će bolje zadovoljiti potrebe naših putnika,” rekli su nam iz kompanije Centrotrans. “Naš cilj je da pružimo sigurno, udobno i pouzdano putovanje prema Ulcinju, uz visok nivo usluge koji naši putnici zaslužuju.”

Centrotrans je također pripremio i popuste za svaku online kupovinu od 5%, kao i popuste za osobe preko 60 godina starosne dobi.
Za više informacija o redu vožnje i kupovini karata, posjetite web stranicu
www.centrotrans.com ili pozovite  062/ 566 819.

NAJNOVIJA SNIŽENJA POGLEDAJTE U NASTAVKU

1 2

SIGURNO VAS ZANIMAJU

Pratite najbolja sniženja iz svih većih trgovina u BIH. Odlične akcijske ponude svaki dan čuvaj vaš kućni budžet.
Značajne uštede za tebe!