Najfiniji darovi iz prirode spojeni u čisti gastronomski doživljaj.

Sretno nepce, jak imunitet! Pripremi svoje tijelo za zimu! ????

  • Chia sjemenke prepune su antioksidansa i vlakana.
    Osim velike količine vlakana koji su neophodnu za pravilnu probavu, ove sjemenke sadrže puno omega-3 masnih kiselina, kalcij, željezo, magnezij, bjelančevine, fosfor, mangan, vitamine A, B, E i D.
  • Cimet je izuzetan izvor antioksidansa, polifenola i minerala kao što su kalcij, mangan, željezo i dijetalna vlakna. On je također prirodan izvor šećera, ugljikohidrata , masnih kiselina i aminokiselina.
  • Lanene sjemenke se smatraju iznimno ljekovitima iz više razloga. Sadrže omega 3 masne kiseline, vlakna, proteine i brojne druge nutritivne vrijednosti, čime pomažu jačanju imuniteta. Lan također može pomoći u mršavljenju, snižavanju kolesterola i koncentracije šećera u krvi. ????

Potražite u odabranim Bingo trgovina!

Meggle jogurt CHIA, novo u Bingo trgovinama!

Najfiniji darovi iz prirode spojeni u čisti gastronomski doživljaj. Sretno nepce, jak imunitet: Pripremi svoje tijelo za zimu! ???? * Chia sjemenke prepune su antioksidansa i vlakana. Osim velike količine vlakana koji su neophodnu za pravilnu probavu, ove sjemenke sadrže puno omega-3 masnih kiselina, kalcij, željezo, magnezij, bjelančevine, fosfor, mangan, vitamine A, B, E i D. *Cimet je izuzetan izvor antioksidansa, polifenola i minerala kao što su kalcij, mangan, željezo i dijetalna vlakna. On je također prirodan izvor šećera, ugljikohidrata , masnih kiselina i aminokiselina. * Lanene sjemenke se smatraju iznimno ljekovitima iz više razloga. Sadrže omega 3 masne kiseline, vlakna, proteine i brojne druge nutritivne vrijednosti, čime pomažu jačanju imuniteta. Lan također može pomoći u mršavljenju, snižavanju kolesterola i koncentracije šećera u krvi. ???? Potražite u odabranim Bingo trgovinama!

Fis TOP akcija za TOP artikle 8.-17.11.2019. godine

Super ponudu pogledajte OVDJE!Petak je dan zaaa... TOP AKCIJU!!! ??? U ovoj fenomenalnoj ? akciji snizili smo cijene, naravno, ? artikala! Izdvojili smo jakne, čizme, piđame, sušilicu, namještaj i druge ? artikle i snizili im cijene! ? akcija traje od 8.11. - 17.11.2019., vidimo se u FIS-u! ??????

Konzum akcijski katalog 11.-17.11.2019. godine

Volim Konzum! Pogledajte super akciju OVJDE!
Konzum akcijski katalog 11.-17.11.2019. godine

dm akcijski katalog 13.-26.11.2019. godine

Novi dm katalog je tu! Pogledajte super ponudu OVJDE!dm akcijski katalog. super akcija dm. katalog dm.

Nije Vam dostaŽelite još dobrih akcija? Vratite se na >>početnu stranu.

⇓Prati sniženja na viberu!⇓ PRIJAVI SE!
snizenje. snizeno. akcijski katalogi. snizenja. odlicna ponuda. najbolje akcije.

Pogledajte super ponudu >> (klik na kompaniju)

NAJNOVIJA SNIŽENJA⇓