Vrijeme je za njegu lica!

Osvojite jedan od 100 dm Beauty boxova za njegu lica!

U periodu od 13.11. do 26.11.2019. učestvujte u nagradnom takmičenju i osvojite neodoljivi Beauty box s proizvodima za njegu lica!

Temeljito, ali nježno svakodnevno čišćenje i dobra hidratantna njega lica pomoći će u održavanju kože zdravom i lijepom. Kvalitetni proizvodi prilagođeni vašem tipu kože zaštitit će kožu od štetnih uticaja, a u dm prodavnicama možete pronaći najbolju ponudu proizvoda za njegu lica!

I pri kupovini dobiti peškir (više saznaj OVDJE!)na poklon i učestvovati u nagradnom takmičenju!

Vrijeme je za njegu lica! U periodu od 13.11. do 26.11.2019. učestvujte u nagradnom takmičenju i osvojite neodoljivi Beauty box s proizvodima za njegu lica! Temeljito, ali nježno svakodnevno čišćenje i dobra hidratantna njega lica pomoći će u održavanju kože zdravom i lijepom. Kvalitetni proizvodi prilagođeni vašem tipu kože zaštitit će kožu od štetnih uticaja, a u dm prodavnicama možete pronaći najbolju ponudu proizvoda za njegu lica! I pri kupovini dobiti peškir na poklon i učestvovati u nagradnom takmičenju! Kako učestvovati? 1. Kupite proizvode za njegu lica u vrijednosti od 18 KM ili više. 2. Popunite obrazac s brojem računa, brojem dm prodavnice i ličnim podacima. (Primjer računa je na slici ispod.) 3. Riješite jednostavan zadatak, upišite odgovor u predviđeni formular i budite dobitnik jednog od 100 dm Beauty boxova za njegu lica. Sretno svima! Napomena: Nagradu mogu osvojiti samo fanovi iz BiH. Upišite koja puzzla nedostaje slici ispod: