Novi Konzum katalogi donosi Ti super ideje šta pokloniti za 8.mart. Cijene se kreću već od 4,45 KM. Pogledaj, uštedi i obraduj! Konzum Sretan dan žena 07-08.03.2022. godine!

STANI!

Da li ti se dopadaju ove ponude? Ako je odgovor DA priključi se > najvećoj VIBER zajednici SNIŽENJA! Svaki dan ti stižu sjajne novosti na tvoj mobilni telefon. Priključi se OVDJE!

Konzum je pripremio za nas super akcijsku ponudu za Medjunarodni dan žena 8. mart. U ovom Konzum katalogu pogledajte neke od interesantnih nacina kako da upakujete poklon. Konzum je pripremio za nas super akcijsku ponudu za Medjunarodni dan žena 8. mart. U ovom Konzum katalogu pogledajte neke od interesantnih nacina kako da upakujete poklon. Konzum je pripremio za nas super akcijsku ponudu za Medjunarodni dan žena 8. mart. U ovom Konzum katalogu pogledajte neke od interesantnih nacina kako da upakujete poklon. Cvijet je uvijek dobar poklon za 8.mart. Novi Konuzm katalog donosi vam super cijene prelijepog cvijeca u saksijama. Cvijet je uvijek dobar poklon za 8.mart. Novi Konuzm katalog donosi vam super cijene prelijepog cvijeca u saksijama. Poklon paketi Nivea, Dove ili Pantene obradovat ce svaku zenu. Poklon paketi Nivea, Dove ili Pantene obradovat ce svaku zenu. Bajdera je savrsen poklon za 8.mart. Kupite je po akcijskoj cijeni u Konzum-u! Konzum katalog za Dan žena 8.mart Konzum katalog za Dan žena 8.mart Konzum katalog za Dan žena 8.mart Konzum katalog za Dan žena 8.mart

Pogledajte sniženja po kategorijama

Kozmetika i njega
Prehrana
Djeca i bebe
Odjeća i obuća
Namještaj
Igračke

Najnovija sniženja za Dan žena 8. mart pogledajte u nastavku

Fis saksijsko cvijeće već od 1,50 KM!

Poklonite cvijeće, poklonite radost... Fis saksijsko cvijeće već od 1,50 KM!  U FIS-ovim centrima potražite najljepše saksijsko cvijeće, pažljivo odabrano za vas i osobe koje volite. 

Poklonite cvijeće, poklonite radost… Fis saksijsko cvijeće već od 1,50 KM!  U FIS-ovim centrima potražite najljepše saksijsko cvijeće, pažljivo odabrano za vas i osobe koje volite. Vaša mirisna nota vas…

KONZUM KATALOG/KATALOZI

Svi KONZUM katalozi na jednom mjestu. Ovdje nađite najnovije KONZUM ponude: KONZUM katalog, KONZUM akcija, KONZUM sniženje, KONZUM novitete. Ne propustite KONZUM redovni katalog, KONZUM tematski katalog i KONZUM vikend akciju.

Vrste KONZUM AKCIJA:

 • Katalozi: Redovni KONZUM katalog, Tematski KONZUM katalog,
 • Super vikend: KONZUM vikend akcija
 • Svježa ponuda: Svježa KONZUM ponuda od ponedjeljka do srijede
 • Mesnica: svježa i domaće meso
 • Gastro i Pekara: Odlična ponuda gotovoih jela na GATRO odjelu KONZUM-a

Posebne pogodnosti u KONZUM-u

 • Pika Kartica

PikaKartica: Na policama KONZUM prodavnica pored redvnih i akcijskih cijena ne propustite snižene PIKAKARTICA cijena što će korisnicima PIKAKARTICE donijeti dodatne uštede.

 • Baby Klubić

Baby Klubić je specijalizirani program lojalnosti namijenjen roditeljima djece uzrasta do 3 godine.