Pandora privjesak samo 1 KM! Sretan 8. mart!

Ukoliko nemate ideju šta pokloniti za 8. mart na pravom ste mjestu! Donosimo Vam jednu od mnogobrojnih ideja. Pandora ima ponudu koju ne smijete propustit. Za kupovnu 220 KM ili više u Pandora prodavnicama Pandora privjesak može biti vaš za samo 1 KM! 

STANI!

Da li ti se dopadaju ovakve ponude? Ako je odgovor DA priključi se > najvećoj VIBER zajednici SNIŽENJA! Svaki dan ti stižu sjajne novosti na tvoj mobilni telefon. Priključi se OVDJE!

Pandora ima ponudu koju ne smijete propustit. Za kupovnu 220 KM ili više u Pandora prodavnicama Pandora privjesak može biti vaš za samo 1 KM! 

Pogledajte sniženja po kategorijama

Kozmetika i njega
Prehrana
Djeca i bebe
Odjeća i obuća
Namještaj
Igračke

Najnovija sniženja za Dan žena 8. mart pogledajte u nastavku

OBI katalog 4-17.3.2024.

OBI katalog 4-17.3.2024.

Obilježite Dan žena prekrasnim cvjetnim aranžmanima koji će dodati dodir ljepote i radosti u živote vaših voljenih žena. Istražite samo dio OBI akcijske ponude online, a za potpuni doživljaj posjetite…

Bingo AKCIJA CVIJEĆE 8. MART

Bingo AKCIJA CVIJEĆE 8. MART

Oživite dom eksplozijom boja! Otkrijte akcijsku ponudu cvijeća u Bingo trgovinama – od ljubičica do anthuriuma i pronađite savršeni dodatak za svoj prostor. Akcijska ponuda vrijedi do isteka zaliha.Bingo AKCIJA…

CM AKCIJA Dan žena 6-8.3.2024.

CM SUPER AKCIJA Dan žena 6-8.3.2024.

Tvoja ženstvenost je tvoja super moć! Snažna, ustrajna, krhka, ranjiva… Budi sve što poželiš! Nije klišej, ovaj mjesec posebno slavi sebe i žene oko sebe! Posebna ponuda koju su pripremili za Dan žena, nalazi…

O PANDORA BRENDU

Svjetski poznata po ručno završenom i modernom nakitu po pristupačnim cijenama, PANDORA dizajnira, proizvodi i prodaje nakit napravljen od visokokvalitetnih materijala. Inspirirajući žene da prihvate svoju individualnost i izraze svoj lični stil, PANDORA svojim ženstvenim nakitom sa stilom prikazuje nezaboravne trenutke i lične vrijednosti u životu. Jedinstvenim i detaljnim dizajnom, PANDORA kombinuje tradicionalnu vještinu izrade sa modernom tehnologijom. Nakit se prodaje u više od 100 zemalja širom svijeta, preko 6 kontinenata i u približno 7.700 prodajnih mjesta, što uključuje više od 2.600 konceptualnih trgovina.

Osnovana 1982. godine sa sjedištem u Copenhagenu u Danskoj, PANDORA ima više od 27.700 zaposlenih širom svijeta, od kojih je približno 14.000 locirano na Tajlandu gdje se proizvodi nakit. PANDORA je javno svrstana na NASDAQ burzu u Copenhagenu u Danskoj. Godine 2017. ukupni prihodi kompanije PANDORA bili su DKK 22.8 milijarde (približno 3.1 milijarde EUR).

← Previous post

Next post →

Leave a Reply

PRATI SNIŽENJA POTPUNO BESPLATNO!
JOŠ SAMO DANAS! POGLEDAJ SNIŽENJE PRIJE SVIH!