Novi Fis katalog tu. Donosi nam odličnu ponudu odjeće i obuće za cijelu porodicu, bijele i ugradbene tehnike, malih kućanskih aparata, igračaaka za djecu, namještaja za dom, vrtnog namještaja, alata i još mnogo toga.

Fis katalog – Kupujte sa zadvoljstvom

FIS KATALOG – ODJEĆA I OBUĆA

Pronađite svoju idealnu kombinaciju. Haljine, suknje, pantalone, majice, košulje sakaoi..

Bilo da tražite sportku obuću, ravne cipele ili cipele na petu u Fis-u vas čeka odličan izbor. Ugrabite akcijske cijene i obradujte sebe ili svje voljene.

FIS KATALOG – IGRAČKE ZA DJECU / BICIKLA

FIS KATALOG – HRANILICE I KOLICA ZABEBE

FIS KATALOG – POSUĐE, KUĆNI TEKSTIL

FIS KATALOG – TEHNIKA

Akcije u FIS katalogu tehnike nude značajne popuste na širok izbor proizvoda bijele tehnike, malih kućanskih aparata, televizora… Uštedite pri kupovini visokokvalitetnih proizvoda različitih brendova.

Ako ste u potrazi za malim kućanskim aparatima, u katalogu možete pronaći akcijske cijene na miksere, tostere, mikrovalne pećnice, usisavače i mnoge druge proizvode.

Fen, pegla za kosu, aparat za brijanje, vaga, mikser, toster, kuhalo za vodu samo neki od proizvoda koji su trenutno dostupni po akcijskim cijenama u FIS-ovom katalogu tehnike. Ovi proizvodi su neophodni u svakodnevnom životu i omogućavaju nam da uštedimo vrijeme i olakšaju nam kućanske poslove. Iskoristite ackijske cijene!

FIS KATALOG – NAMJEŠTAJ

FIS nudi široku paletu namještaja za dom i ured po vrlo pristupačnim cijenama.

U njihovom asortimanu se nalazi moderni, klasični i dizajnerski namještaj izrađen od kvalitetnih materijala, kao što su drvo, staklo i metal, koji će zadovoljiti ukuse i potrebe različitih kupaca.

Pronađite sve što vaam je potrebno za kuhinju, ddnevnu sobu, spavaću sobu, dječiju sobu, ured,..

FIS KATAALOG – SVE ZA KUPATILO I KUHINJU

FIS RASVJETA, PODOVI, STEPENICE

FIS VRTNI NAMJEŠTAJ

FIS BAZENI

NAJNOVIJA SNIŽENJA POGLEDAJTE U NASTAVKU

1 2

SIGURNO VAS ZANIMAJU

Pratite najbolja sniženja iz svih većih trgovina u BIH. Odlične akcijske ponude svaki dan čuvaj vaš kućni budžet.
Značajne uštede za tebe!