Znate li da je Mega Diskont otvorio novi maloprodajni objekat? Da, tako je. Nalazi se na Otoci u sklopu objekta Vistafon.

Maloprodajni asortiman Mega Diskonta čini roba široke potrošnje, prehrane, tekstila, igračaka, posuđa i drugih potrepština. U njihovoj ponudi se nalazi oko 6.000 artikala od preko 600 brendova, kako iz BiH, tako i onih iz inostranstva, a u njoj će sada moći uživati i kupci koji nabavku odluče obaviti u ovom dijelu grada.

Stanite! Pogledajte VRHUNSKU PONUDU u Mega Diskont-u. Vrijedi samo za poslovnicu na Otoci.

Mega Diskont je maloprodajni objekat kompanije Yimor iz mjesta Domaljevac, koji upravljaju sa 51. marketom širom Bosne i Hercegovine. Njihova prva poslovnica otvorena je u Brčkom, a nakon toga su se krenule širiti i po teritoriji Federacije, najviše u Tuzlanskom kantonu.

Ovo je njihov treći objekat u Kantonu Sarajevo, a stigao je nakon početnog uspjeha na Ilidži i u Ilijašu. Najavili su i nastavak ekspanzije lanca u našem gradu.

Direktor kompanije Yimor Zlatko Oršolić istakao je kako u ovim marketima kupci mogu pronaći širok izbor artikala, koji će zadovoljiti potrebe po kvaliteti, ali što je najbitnije i po cijeni. On tvrdi da ovaj maloprodajni lanac na prvo mjesto stavlja potrošača, donoseći trajno niske cijene i uštede. Dok mnoga mjesta nude akcije ovdje su, kaže, niske cijene redovne.

Mega Diskont u Vistafonu radi svakoga dana u sljedećim terminima:

  • Ponedjeljak – subota – od 7 do 21 sati
  • Nedjelja – od 8 do 20 sati

Yimor iz Domaljevca zapravo je privatna porodična kompanija osnovana još 1989. godine. U početku je predstavljala klasičnu lokalnu trgovinu koja služi užem lokalnom stanovništvu, ali od 2015. godine, uz praćenje trendova, rodila se nova ideja koncepta trgovina iz koje je nastao Mega Diskont. Ova kompanija, također, ima i svoju humanu stranu, a na čelu sa Oršolićem, bez medijske pompe, rado pomaže onima kojima je pomoć potrebna.

Govoreći o budućnosti, Yimor ima plan da širi svoj lanac Mega Diskonta po cijeloj BiH, s naglaskom na Kanton Sarajevo i Srednju Bosnu. Samo u 2021. godini otvorili su osam novih poslovnica, a osim u Tuzlanskom, one su se uglavnom nalazile u Zeničkom te Dobojskom kantonu.

Na ustedite.ba portalu možete redovno pratiti Mega Diskont kataloge i vikend akcije.

Lokaciju nove Mega Diskont trgovine pogledajte u nastavku!

NAJNOVIJA SNIŽENJA POGLEDAJTE U NASTAVKU

1 2

SIGURNO VAS ZANIMAJU

Pratite najbolja sniženja iz svih većih trgovina u BIH. Odlične akcijske ponude svaki dan čuvaj vaš kućni budžet.
Značajne uštede za tebe!