Vikend bonus u Intersportu je u znaku proljeća! Iskoristite super popuste na 60+ artikala! Izdvajamo McKinley dukserice na popustu 50% i Nike patike iz nove kolekcije na popustu 30%. Intersport Vikend Bonus sniženje do 50% 25-28.03.2022. godine!

STANITE!

Da li vam se dopadaju ove ponude? Ako je odgovor DA priključite se > najvećoj VIBER zajednici SNIŽENJA! Svaki dan vam stižu sjajne novosti na tvoj mobilni telefon. Priključite se OVDJE!

Vikend Bonus u Intersport radnjama donos nam popuste i do 50%! Iskoristite super snizenja na patike/tene, sportsku odjecu, biickla. Vikend Bonus u Intersport radnjama donos nam popuste i do 50%! Iskoristite super snizenja na patike/tene, sportsku odjecu, biickla. Vikend Bonus u Intersport radnjama donos nam popuste i do 50%! Iskoristite super snizenja na patike/tene, sportsku odjecu, biickla. Vikend Bonus u Intersport radnjama donos nam popuste i do 50%! Iskoristite super snizenja na patike/tene, sportsku odjecu, biickla. Vikend Bonus u Intersport radnjama donos nam popuste i do 50%! Iskoristite super snizenja na patike/tene, sportsku odjecu, biickla., odjecu i opremu za planinarenje. Vikend Bonus u Intersport radnjama donos nam popuste i do 50%! Iskoristite super snizenja na patike/tene, sportsku odjecu, biickla. Vikend Bonus u Intersport radnjama donos nam popuste i do 50%! Iskoristite super snizenja na patike/tene, sportsku odjecu, biickla.

Najnovija sniženja pogledajte u nastavku

Pogledajte sniženja po kategorijama

Kozmetika i njega
Prehrana
Djeca i bebe
Odjeća i obuća
Namještaj
Igračke
Tehnika