Svjedoci smo velikih poskupljenja iz dana u dan! Jako teško je uštedjeti novac i pokriti sve obaveze koje imamo. Donosimo vam 6 savjeta kako uštedjeti novac u supermarketu!

1. Kupujte na veliko

Iako vam se u momentu čini da ne štedite novac, kupovina na velika je zapravo mnogo jeftinija. Kupovina velikih pakovanja štede vaš novac. Ukoliko vidite neko super sniženje proizvoda koje inače koristite, obavezno kupite više komada. Dobar primjer je kupovina deterdženta za veš. Ukoliko je vaš omiljeni brend snižen 50%, to je dobar način da uštedite novac. Mirni ste nekoliko mjeseci.

Obavezno pogledajte rokove na proizvodima. Ovo se posebno odnosi na hranu koja ima kraći rok trajanja.

Redovno objavljujemo super ponude na ustedite.ba! Pratite nas!

konzum, konzum snizenje, konzum akcija, konzum katalog, konzum akcije i katalozi, akcije i katalozi, konzum vikend akcija, vikend katalog konzum, kataloska akcija konzum, akcijski katalog konzum, konzum kataloska akcija, konzum akcijska ponuda, konzum sarajevo, konzum mostar, konzum zenica, konzum tuzla, konzum banja luka, konzum vikend
Pratite sniženja na ustedite.ba

2. Napravite spisak za kupovinu

Koliko Vam se samo puta desilo da ste otišli u kupovinu po jednu stvar, a vratili se sa punim kesama? O da, znamo! Jako puno puta!

Dobar način za uštedu je SPISAK ZA KUPOVINU. Dok pijete prvu jutarnju kafu, vozite se u gradskom prevozu popišite šta vam je sve potrebno. Spisak revidirajte još jednom prije odlaska u kupovinu, te eliminišite stavke koje vam nisu neophodne.

3. Trgovačke marke su dobar izbor

Većina velikih trgovačkih centara ima proizvode pod svojim brendom- trgovačkom markom. Ti prozivodi su većinom dosta jeftiniji u odnosu na popularne brendove, a kvalitet većine proizvoda je jako dobar.

Sigurno se pitate kako je to moguće? Većina ovakvih kompanija ne ulaže u marketing i oglašavanje, pa jednostavno sebi mogu priuštiti niže cijene.

Primjer super ponude! Pratite sniženja na ustedite.ba!

4. Ne kupujte već pripremljeno voće i povrće

Sigurno vam se čini kao dobra opcija-narezano voće i povrće, no medjutim jako često takvi proizvodi su dosta skuplji.

Nekoliko minuta pripreme -pranje, čišćenje, rezanje omiljenog voća i povrća uštedjet će vam mnogo novca!

5. Izbjegavajte sitnice na kasi

Ovaj način će vam uštedjeti mnogo novca! Iako vam se čini sitno 1,2,3 KM koliko ćemo platiti paketić bombona, čokoladica i sl. ovo vam može ozbiljno povećati račun.
Ukoliko vam se jedu slatkiši, polica sa grickalicama i slasticama neka bude mjesto izbora. Obavezno jedite prije odlaska u kupovinu, jer ukoliko smo gladni, puno bespotrebnih stvari naći će se u našoj košari.

6. Pratite dnevne, sedmične, vikend akcije

Ukoliko imate spisak za kupovinu spreman, uz jutarnju kafu pregledajte šta je sniženo u aktuelnim katalozima. Velike uštede možete napraviti.

Kupujte sezonsko voće i povrće, uvijek je jeftinije.

Priključite se najvećoj viber zajednici sniženja svaki dan vam stižu najnovije akcije i sniženja iz BIH na vaš telefon. Priključi se > SNIŽENJA I AKCIJE BIH!

Najveža sniženja i akcije u BIH!

sva sniženja i akcIje BiH

Pridružite se najvećoj viber zajednici sniženja u BiH!

Želis da ti sniženja stižu na VIBER? Prijavi se!

Najnovije akcije i katalogE u BiH pogledajte u nastavku

1 2 3