Novi Fis katalog prehrane i hemije za period16-29.1.2023. donosi super niske cijene!

Ukoliko tražite sniženja prehrane i hemije, onda su FIS centri idealno mjesto za vas.

Fis katalog Prehrana i Hemija

U ponudi FIS-a možete pronaći sve što vam je potrebno za dom, od namirnica preko proizvoda za čišćenje do higijenskih potrepština. Sve proizvode možete pronaći po izuzetno atraktivnim cijenama!

Ukoliko planirate kupovinu za svoj dom, pogledajte novi Fis katalog prehrana i hemija i svakako posjetite FIS centare i iskoristite sniženja!

Maslinovo ulje je jedno od najzdravijih ulja koja se koriste u kuhinji. Pomaže u regulaciji holesterola u krvi, te antioksidanata koji štite organizam od štetnih utjecaja slobodnih radikala.

Zanimljivo je da se maslinovo ulje ne preporučuje za kuhanje na visokim temperaturama, jer se tada gube mnoge korisne supstance. Bolje ga je koristiti za salate, prilozi ili za premazivanje hljeba.

Još jedna zanimljiva činjenica je da se maslinovo ulje najčešće koristi u mediteranskoj kuhinji, a pomaže u održavanju dobrog zdravlja i poboljšava kvalitetu života.

Sada kada je snižena cijena od 9,90 KM za 1L, imate priliku da iskoristite ovu akciju, nabavite kvalitetno maslinovo ulje i uštedite 3 KM!

Vlažne maramice za bebe su multifunkcionalni proizvod koji se moze koristiti za razlicite namjene i zbog toga su izuzetno korisne za cijelu porodicu.

Nevena vlažne maramice za bebe su snižene 16% i možete ih kupiti po cijeni od 1,85 KM za čak 72 komada.

sva sniženja i akcIje BiH

Pridružite se najvećoj viber zajednici sniženja u BiH!

Želis da ti sniženja stižu na VIBER? Prijavi se!

Najnovije akcije i katalogE u BiH pogledajte u nastavku

1 2 3