Februar je tradicionalno Mjesec Ambyente! U mjesecu februaru Ambyenta poklanja kupcima super popuste na SVE proizvode iz Amyenta programa!

U peirodu 1.-28.2.2023. godine, u svim prodajnim centrima FIS očekuje vas sniženje od fantastičnih -15% na kompletan asortiman Ambyenta namještaja za stanovanje, kupatilskih garnitura kao i Ambyetinih sobnih i vrata po narudžbi, vrtnog namještaja i proizvoda od punog drveta i pločastih materijala.

Mjesec Ambyente SNIŽENJE

Vrhunski kvalitet odlika je Ambyenta namještaja. Bosanskohercegovački brend nagrađen je i Best Bay Award medaljom za najbolji omjer cijene i kvalitete!

Iskoristite popuste u Mjesecu Ambyente i opremite dom najboljim namještajem, kupujte kvalitetno, kupujte domaće.

Mjesec Ambyente je fantastična prilika da osvježite vaše kupatilo sa novim komadom atraktivnog namještaja linije Ambyenta. Stoga, iskoristite super popuste od -15% na kompletan asortiman kupaoničkih garnitura i ormarića našeg branda Ambyenta.

U svim prodajnim centrima FIS na odjelima repromaterijala možete pronaći odličnu ponudu sobnih vrata-sobna vrata presvučena CPL folijom sa štelujućim štokom, vrata od prirodnog furnira, Master craft vrata kao i MDF antracit i bijela. U ponudi su i serijska sobna vrata u tri dekora.

Iskoristite akcijsku ponudu OD -15% u mjesecu Ambyente u periodu od 01. do 28.02.

Za pripremu omiljenih jela birajte kuhinjsku galanteriju Ambyenta i uštedite -15%!

sva sniženja i akcIje BiH

Pridružite se najvećoj viber zajednici sniženja u BiH!

Želis da ti sniženja stižu na VIBER? Prijavi se!

Najnovije akcije i katalogE u BiH pogledajte u nastavku

1 2 3