Proslavimo zajedno Dan zaljubljenih uz 20% popusta! Pokažite svoju ljubav i izaberite najbolje poklone za vaše voljene osobe iz našeg bogatog asortimana. Popusti vas očekuju u svim Juventa sport i Juventa urban radnjama kao i na web shopu! Juventa Dan zaljubljenih 11-14.02.2022. godine!

juventa, juventa shop, juventa online shop, juventa snizenje, juventa akcija, juventa popusti

Ponudu pogledajte na > JUVENTA!

Najnovija sniženja pogledajte u nastavku

Robot akcija 25-30.4.2024.

Robot akcija 25-30.4.2024.

Pripremite se na vrijeme za prvomajske praznike. Roštilj, aktivnosti na otvorenom, osvježavajući napici i još mnogo toga!Pripremite se za nezaboravne dane pune smijeha, ukusne hrane i sjajnih trenutaka!Robot akcija

Bingo katalog 26.4-5.5.2024.

Bingo katalog 26.4-5.5.2024.

Uživajte u blistavo čistom domu uz našu ČISTU UŠTEDU! Pronađite omiljene proizvode za čišćenje i ličnu higijenu po sniženim cijenama. Učinite vaš dom još ugodnijim za boravak! Akcija traje do…

Više o kompaniji JUVENTA

Juventa Sport je dio preduzeća “Jaćimović d.o.o.”, koje je u protekle dvije decenije uspješnog rada izraslo u regionalno prepoznatljivo ime u domenu trgovine sportskom opremom, oružjem i opremom za lov. Počeli smo sa radom 1989. godine kao prodavnica opreme za lov, ličnog naoružanja i municije. Našu ponudu su tada činili proizvodi proizvođača sa prostora bivše Jugoslavije. Uvažavajući zahtjeve rastućeg tržišta, ubrzo proširujemo djelatnost na polje trgovine sportskom opremom na veliko i malo. Za kratko vrijeme preuzimamo veliki dio tržišta, u saradnji sa vodećim svijetskim brendovima kao što su: Adidas, Nike, Reebok, Puma, Kelme, Converse, Head, Stiga i drugi. Naš logo postaje simbol kvalitetne usluge i sigurnog poslovanja.

Tri godine po osnivanju otvaramo novi poslovni prostor u centru Banjaluke, unapređujemo poslovnu politiku i proširujemo asortiman licenciranog tekstila. Daljim širenjem veleprodajne mreže obezbjeđujemo prisustvo naše ponude na cijeloj tertoriji BiH. Tokom 1999. godine, pod krovom novog poslovnog prostora “Kuća sporta Jaćimović” na jednom mjestu objedinjujemo sve artikle iz naše ponude sportske opreme, rekvizita i sportskih pomagala. Uspjeh takvog koncepta poslovanja potvrdili smo 2003. godine, otvaranjem dvije nove prodavnice “Kuća sporta Kozarska Dubica” i “Kuća sporta Laktaši”. Iste godine rekonstruišemo vlastiti poslovni objekat u najužem centru Banjaluke, čime naša prodajna mreža postaje bogatija za novi, moderno dizajniran i vrhunski opremljen prodajni centar.

Nastavak regionalnog širenja prodajne mreže uslijedio je 2005. godine, kad smo otvorili prodajne centre u Prijedoru i Gradišci. Poslovnu 2007. godinu započeli smo otvaranjem našeg najvećeg objekta – prodajnog centra “Juventa”, koji se nalazi na samom početku banjalučkog naselja Lauš, a prostire se na 2500 m2. Prodajni centar Juventa je postao naše novo sjedište preduzeća, a u sastavu Centra su diskontna maloprodaja (outlet, koja nudi opremu za profesionalo i rekreativno bavljenje sportom), streljana, servis za oružje i kafe bar. Tu su i dva show room-a, opremljena po najvišim evropskim standadima, kao novi vid predstavljanja našeg veleprodajnog asortimna oružja, municije i sportske opreme kupcima iz regiona.

Dvije nove poslovnice smo otvorili 2008. godine u Brčko distriktu i Bijeljini, čime je zaokružena pokrivenost sjevernog dijela BiH. U 2009. godini prodavnice “Kuća sporta Jaćimović” mijenjaju naziv u “Juventa sport”, čime smo jasno stavili akcent na utemeljenje naziva “Juventa sport” kao najjačeg domaćeg autentičnog maloprodajnog lanca sportske opreme. Daljnje proširenje maloprodajne mreže Juventa sport prodavnica se nastavlja i u 2010. godini, otvaranjem najvećeg prodajnog centra sportske opreme u Doboju, na površini od 350m2. U februaru 2011. otvorili smo prodajni centar u Tuzli, površine preko 400m2, a koji se nalazi u sklopu sportske dvorane “Mejdan”.

U narednom periodu, a prema zacrtanoj strategiji širenja maloprodajne mreže, planiramo otvaranje novih prodajnih centara. Zato se redovno informišite o našim aktivnostima i aktivno učestvujte u kreiranju naše ponude. Zadovoljan kupac je jedino mjerilo kvaliteta naše usluge i ispravnosti naše poslovne politike.

MISIJA I VIZIJA

Juventa Sport u svojoj tržišnoj komunikaciji posebno težište stavlja na mlade i njihov izbor. Juventa (Juventas) je bila boginja mladosti kod starih Rimljana, čime se komunikacija prema toj najširoj ciljnoj grupi još više pojačava i produbljuje. Mi nastojimo da vezu između sporta i mladih ljudi još više osnažimo svojim angažovanjem u svim segmentima poslovanja.

Nastojimo da kroz edukaciju i promociju sporta uopšte podstaknemo razmišljanja o zdravom načinu života, aktivnostima i djelovanju koje doprinosi poboljšanju sveukupnog stanja organizma savremenog čovjeka. Svjesni smo da okolnosti u kojima se odvijaju čovjekove svakodnevne aktivnosti znatno otežavaju njegov aktivan odnos prema vlastitom zdravlju, ali nastojimo da uticaj tih okolnosti svedemo na najmanju moguću mjeru.

Cilj nam je da u narednom periodu postanemo jedan od najvećih distributivnih lanaca u oblasti sportske opreme i rekvizita na području Bosne i Hercegovine, šireći prodajni asortiman i stalno usavršavajući sebe u svim segmentima. Pored usavršavanja prodajnog procesa, mi se trudimo da paralelno usavršavamo znanja našeg osoblja i mogućnosti informativnog sistema kao ključne podrške savremenom poslovanju. Želimo da postignemo potpuno zadovoljstvo naših kupaca, što smatramo i jedinim mjerilom kvaliteta našeg rada.

Odabirom kvalitetnih proizvoda najvećih i najpoznatijih svjetskih proizvođača, mi kod naših kupaca stičemo sve veće povjerenje. Na raspolaganju smo svima njima, ali i našim poslovnim partnerima, kako bismo pomogli u optimalnom izboru proizvoda odgovarajuće namjene i optimalnog odnosa cijene i kvaliteta. Zato u stalnoj komunikaciji sa našim kupcima dobijamo informacije o njihovim zahtjevima, primjedbama i sugestijama i pokušavamo izaći u susret svima njima koliko je to moguće. Zahvalni smo im na vremenu koje nam tom prilikom posvećuju. Hvala im i na razumijevanju.

CILJEVI

Naše strateško opredjeljenje je postizanje i očuvanje jedne od ključnih pozicija distributera sportske opreme i rekvizita na ovim područjima. Saradnja sa najvećim svjetskim proizvođačima ove vrste proizvoda, održavanje dobrih poslovnih kontakata sa veleprodajnim i maloprodajnim objektima širom Bosne i Hercegovine, odgovornost prema poslu, briga o našem osoblju i kupcima… učiniće da postignemo zadane ciljeve.

Pažljivim izborom dobavljača mi želimo našu ponudu učiniti raznovrsnom i prihvatljivom cjelokupnom tržištu Bosne i Hercegovine. U tom smislu smo beskompromisno opredjeljeni za kvalitet po najboljoj cijeni. Iz takvog opredjeljenja je i nastala naša saradnja sa proizvođačima kao što su Adidas, Nike, Puma, Converse, Head, Kelme, Arena, Reebok, Stiga, Fred Perry, Iguana i mnogim drugim. Sigurni smo da su kvalitet i reputacija koje uživaju ovi proizvođači dovoljan razlog da nam poklonite svoje povjerenje.

U skladu sa našim strateškim opredjeljenjem ka širenju mreže maloprodajnih centara sportske opreme i rekvizita na području Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, otvorili smo maloprodajne objekte u Banjaluci, Prijedoru, Gradišci, Kozarskoj Dubici, Laktašima, Bijeljini, Brčkom, Doboju i Tuzli. Tako će stanovnici ovih područja biti u mogućnosti da u svojoj neposrednoj blizini kupuju proizvode vrhunskog kvaliteta po veoma pristupačnim cijenama. U posebno opremljenom prijatnom ambijentu, na raspolaganju vam je širok asortiman artikala za veliki broj sportova, kao što su fudbal, košarka, odbojka, tenis, stoni tenis, rukomet, plivanje, biciklizam, atletika, borilački sportovi, fitness… Cilj nam je uspostavljanje jake maloprodajne i distributivne mreže, koja će biti u stanju da zadovolji i najzahtijevnije kupce.

Ako ste neodlučni u izboru opreme ili ne poznajete dovoljno karakteristike pojedinih proizvoda, naše ljubazno osoblje će se potruditi da vam predoči najvažnije osobine tih proizvoda i na taj način olakša vaš izbor.

PARTNERSKI PROGRAM

Razvoj i održavanje dobrih poslovnih odnosa prema našim kupcima za nas ima presudan značaj u poslovanju. Birajući Juventa sport za svog partnera i ulazeći u naš partnerski program, vi ostvarujete mnoge pogodnosti za vlastiti poslovni poces:

  • dobijate proizvođačku garanciju na kvalitet proizvoda
  • dobijate stalnu raspoloživost robe na našem lageru velikog kapaciteta
  • omogućavamo vam dostavu na vašu adresu u roku od 48 sati, pod uslovom da se vaš prodajni centar nalazi u krugu od 50 km od bilo kojeg od naših prodajnih centara širom zemlje
  • dobijate snažne prodajne argumente za kupce
  • dobijate know-how za vaše prodajno osoblje i sve one koji na neki način dolaze u kontakt sa vašim kupcima ili partnerima
  • na raspolaganju vam je stručna obuka u oblasti prodaje specifičnih proizvoda
  • redovno vas informišemo o novostima iz ponude i karakteristikama pojedinih proizvoda
  • dobijate kvalitetnu tehničku podršku
  • dobijate pomoć prilikom odabira proizvoda…

Za naše najbolje kupce organizujemo i dodatne pogodnosti, koje mogu koristiti tokom cijele godine. Postanite i vi naš partner i olakšajte sebi upravljanje nekim od poslovnih procesa. Ubrzajte donošenje poslovnih odluka u kojima vam možemo pomoći svojim znanjem i iskustvom.

IZJAVA O KVALITETU

Imajući u vidu da je danas u svjetu kvalitet najvažniji tržišni faktor i glavno oružje konkurentnosti sa trajnim i rastućim trendom, njegovo inkorporiranje u poslovnu politiku preduzeća ima za cilj kontinuirano poboljšavanje marketinške strategije. Ona zahtijeva stalno unapređenje kvaliteta poslovanja unutar cijelog preduzeća i ostvarivanje svjetske klase kvaliteta

Osnovni stavovi kvaliteta ogledaju se u sljedećem:

  • Kvalitet, uz istovremeno snižavanje troškova poslovanja i povećanje produktivnosti i profitabilnosti, predstavljaju poslovni prioritet u svim našim aktivnostima.
  • Kvalitet proizvoda i njihova bezbjednost za upotrebu omogućuju se adekvatnom primjenom zahtjeva, propisa i regulativa, kao i međusobno definisanim zahtjevima naših kupaca.
  • Stalno unapređenje kvaliteta je zadatak i odgovornost rukovodilaca svih sektora i službi, što se ogleda kroz promjenu filozofije rukovodstva ka unapređenju kvaliteta poslovnih procesa i stvaranju skladnog poslovnog sistema.
  • Odgovornost za kreiranje, pravovremenu primjenu i obezbjeđenje kvaliteta pripada svakoj funkciji u preduzeću, organizacionoj cjelini i pojedincu za poslove koje obavlja, bez mogućnosti prenošenja na nekog drugog.
  • Planiranje u svim poslovnim procesima i uspostavljanje stalnih poboljšanja, sa ciljem da vrhunsko postane pravilo, a ne izuzetak, je prepoznatljiv stil rada u preduzeću.
  • U poslovnim odnosima orijentisati se na partnere koji imaju uveden sistem upravljanja kvalitetom i dosljedno ga primjenjuju pri realizaciji svojih procesa.
  • Rukovodstvo i svi zaposleni uspostavljaju klimu saradnje, povjerenja i pripadnosti preduzeću, koja se zasniva na uključivanju zaposlenih u kreiranju poslovnih procesa, vođenju računa o zajedničkim ciljevima, potrebama i interesima, što omogućuje aktiviranje svih stvaralačkih potencijala.
  • Zaštita prirodne okoline u kojoj radimo i očuvanje resursa na najbolji mogući način.
  • Uvedeni sistem kvaliteta u našem preduzeću prema standardu ISO 9001:2000, predstavlja osnovu za razvoj i novo sredstvo na putu do upravljanja totalnim kvalitetom (TQM) kao procesom opšteg napretka.