Uživajte u radosti darivanja! Povedite voljenu osobu u zajednički šoping ili sami izaberite poklon koji će izmamiti osmijeh na lice. Sport Vision Dani ljubavi 11-14.02.2022. godine!

valentinovo, sport vision valentinovo akcija,sport vision, outlet sport vision, sport vision outlet snizenje 70%, nike outlet snizenje 70%

Ukoliko niste sigurni na koji način da iznenadite NJU ili NJEGA, posjetite najbližu Sport Vision prodavnicu i iskoristite DODATNIH 20% POPUSTA pri kupovini 2 ili više artikala, samo od 11. do 14.02.2022.

Kupovina je ljepša u paru i zato ne propustite priliku da nabavite omiljene komade sportske obuće, odjeće i opreme najpoznatijih svjetskih brendova uz dodatne pogodnosti.

Čekamo vas na dobro poznatim lokacijama u Sport Vision multibrend prodavnicama!

Najnovija sniženja pogledajte u nastavku

Pepco SNIŽENJE 16-30.4.2024.

Pepco SNIŽENJE 16-30.4.2024.

Kako se pripremiti za promjenjivo vrijeme? Savjet zlata vrijedan – posjetite Pepco! Od 16.4. do 30.4. jakne za djecu, tinejdžere i odrasle možete kupiti po 30% nižim cijenama! Savršena prilika…

Više o kompaniji SPORT VISION

Kompanija Sport Vision DOO je osnovana 1995. godine u Bijeljini, Bosna i Hercegovina. Osnovna djelatnost preduzeća je trgovina sportskom obućom, odjećom i opremom putem maloprodajne i veleprodajne mreže. Uspješan tim ima preko 600 zaposlenih u Srbiji i preko 150 zaposlenih u Bosni i Hercegovini, koji rade u preko 120 prodavnica, od čega je u Srbiji 65, BiH 35, Crnoj Gori 9, Makedoniji 4, Hrvatskoj 6 i Bugarskoj 2.

SPORT VISION je internacionalni partner za brendove Nike, Adidas, Reebok i dr. U ponudi se nalazi širok asortiman proizvoda sa više od 50 renomiranih brendova poput: Nike, Adidas, Reebok, Champion, Sergio Tacchini, Slazenger, Lonsdale, Dunlop, Converse, Timberland, Colmar, Brugi, The North Face, Lacoste, Ellesse, Puma, CAT, Merrell, Icepeak, Killtec, Helly Hansen, Billabong, Arena, Nordica, Eastpak, Ipanema, Rider, Wilson, Babolat, Butterfly, Crocs, Lotto, Salomon, Skechers, Rucanor, Capriolo, Prince, Molten, Asics, Quicksilver.

SPORT VISION kompanija je korisnik Sports Direct (IBML) licence za područje zemalja na teritoriji bivše Jugoslavije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske.

Sport Vision ima licencni ugovor za distribuciju svjetskih brendova kao sto su Champion (FTW+APP) kao i Sergio Tacchini (FTW) za područje zemalja na teritoriji bivše Jugoslavije (Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija i Hrvatska).
U okviru lanca maloprodajnih objekata imamo programe Multibrand, Kids, Brand Store, Outlet i Online shop sportvision.ba.

Sport Vision MULTIBRAND je koncept koji se svakako izdvaja po širokom asortimanu robe: preko 40.000 hiljada artikala, 1.300 modela različitih modela obuće i sprava za vježbanje. Svi novootvoreni objekti su velikih kvadratura i bogati robom koja se dijeli na performance, lifestyle, opremu i rekvizite. Svi Sport Vision maloprodajni objekti nude široku lepezu artikala i u njima potrošači mogu da zadovolje sve svoje sportske i rekreativne potrebe.

Dugoročni plan Sport Vision-a je kreiranje i održavanje najvećeg, najorganizovanijeg i najuspješnijeg internacionalnog lanca maloprodajnih objekata.